Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.

Најнови производи за CBD

46%

THC нафтени вести

37%

THC Wellness

40%

Поддршка на правникот 420

50%

Заоблени безшевни капсули со масло

Ние продаваме автоматска линија за капсулација CBD масло

cbd_oil_business

Единствена технологија на капсулирање на капсули за беспрекорни мебел со капсули за маслени CBD за муслимани,
веган, здрав начин на живот. Карактеристики на хардверот од 15,000 до 90,000 капсули на softgels на 1 час.
ВИДЕО ВИДОВИ >>

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули за масло од CBD и канабис. Код на отворен извор.
Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар.
СБД, канабис, коноп и # херални капсули со веганско масло. Капсуларната обвивка од алги материјал агар-агар.
Опремата ги исполнува сите современи барања за производство на CBD. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Нашата компанија произведува рентабилна и автоматска опрема за
производство на тркалезни безшевни капсули со масло внатре. Сега глобалниот бум во маслото од канабис и ЦБД.
Имаме опрема да направиме кружни капсули со CBD и масло од канабис со дијаметар од 3-6 мм. Ја покануваме вашата компанија да соработува. Бараме компанија која ќе ја продава во САД, Канада, Европа. Даваме ниска цена за дилерите. Исто така, вашата компанија може да купи многу опрема од нас и да ја изнајми во САД, Канада, Европа.

САТАЛОГ / Вести за индустријата THC / Вести за индустријата THC

Вести за индустријата THC

РОМАН ТСИБУЛСКИ:  Добро попладне, професор Борисов. Денес се сретнавме да ги споредиме моите примероци на капсули со масло од THC, обложени со желатин со вашите примероци на капсули со масло од THC, обложени со Агар, природен растителен материјал. Благодарен сум што се согласивте да ја организираме нашата средба денес и да го снимаме ова видео. Мојата компанија Soft Gel Capsules Technologies Co. Limited (www.Capsulesforyou.com) произведува опрема за ставање на масло од канабис и THC во мали капсули во круг. Драго ми е што започнав соработка и ве запознавам лице в лице по долга виртуелна комуникација. Ако ме убедите дека вашата технологија на капсули со масло од THC обложена со Агар е подобра од мојата, јас сум подготвен да потпишам договор со вас. Проверете ги моите примероци најпрво.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Г-дин Роман, можам да го вкусам сега?

РОМАН ТСИБУЛСКИ:  Тестирајте ги капсулите со масло од THC со нашиот желатин школка. Дали има вкус како вашите капсули со масло од THC со школка Агар?

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Една секунда, една секунда, не !!! Сосема е различно од нашето THC нафта обложено со Агар.

РОМАН ТСИБУЛСКИ:  Навистина ми се допадна вашата идеја за капсули со масло од THC со школка Агар. Гледам дека можам да го искористам ова во мојот бизнис.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Нашата нова технологија содржи многу ефекти од употребата на капсули со Агар. Можете да го користите вашиот стандарден модел на опрема за THC нафта и канапс капсула. Можете да креирате нови производи. Технологијата Агар е отворена формула за мешање на сите видови гелови или развој на нови типови лушпи на капсули со масло од THC за употреба и голтање. Роман, денес новиот материјал за обвивка за капсули е предност на пазарите канабис и THC низ целиот свет.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Те молам дај ми неколку капсули со Агар, ќе ги тестирам.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Ок, Роман, земи неколку капсули сега.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Неверојатно! Чувствувам необичен ефект, капсулата веднаш стана мека. Ја чувствувам разликата и новиот ефект.

Цена: 18 000 долари

 • Информации ажурирани: 09/06/2021 година
 • На залиха
 • Број на преземени презентации во PDF: 78

Модел: Вести за индустријата THC

 • Означено како: CBD GUMMIES CBD OIL CBD SOFTGELS Доброста на ЦББ ХЕМП ЦВЕЕ МЕДИЦИНА МАРЈУВАНА THC EDIBLES ТЕЦ масло

Услови за нарачка и набавка на опрема

 1. Време на производство за опремата под нарачката е 30 дена. Достапен GMP модел.
 2. Технички специјалист на компанијата доаѓа за обука на клиенти. Периодот на обука, инсталација и стартување е 5 дена.
 3. Ние обезбедиме информации за технологија, купување на материјали и резервни делови.
 4. Гаранцијата за опрема е 24 месеци, ние нудиме пост-гарантна услуга 24/7.
 5. Формули со отворен извор можат да бидат променети од страна на клиентите според нивна дискреција. Не авторски хонорари се задолжителни.
 6. Имаме демонстрација опрема за презентации во нашата канцеларија.
 7. Willе организираме испорака до која било земја во светот од воздух или море. Да ви помогнеме во извршувањето на документите.

Оваа опрема и технологија се развиваат во Европа. Ние произведуваме овие кампулатори во семејната фабрика според сите европски стандарди за квалитет. Производите што ги произведуваме повеќе од 2 години немаат аналози. Најприфатливи цени.
Ние користиме електрични уреди, пумпи, силиконски цевки - изработени во Италија, Германија, Кореја.
Ние користиме не'рѓосувачки челик AISI 316, 304 во нашето производство.


Нашата услуга и услуги на клиентите

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Да, направете го тоа, г-дин Роман.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Треба ли да го ставам во устата или да го голтам, нели?

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Ставете ја капсулата под вашиот јазик. Не проголтај.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Капсулата е сега под мојот јазик.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Тајната е дека маслото се апсорбира под јазикот побрзо и ефектот брзо стигнува до мозокот.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Како се случува ова? Сè уште не разбирам.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Маслото THC има ефект дури и кај микродовите ако е ставено под јазикот.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Понудете им на вашите клиенти опрема и за двете технологии. Клиентите ќе можат да користат Агар и желатин за да направат капсули. Ова е мојот совет за вас. Колку повеќе технологија, толку повеќе можности за деловно работење.

Ми се допаднаа и примероците на капсули со желатин. Изгледаат одлично.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Се согласувам со тебе, драг професор. Примероците во ваши раце се одлични.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: ’Е ти повторувам уште еднаш, Роман, дека ми се допаднаа твоите примероци, но тие не се толку добри за маслото од THC. Ќе ти кажам зошто.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Г-дин Роман, дали денес ќе ги однесете сите мои тајни? Вие сте добра личност и веќе сте потпишале договор. Можеме да разговараме за некои важни проблеми со употребата на нафта THC. Според мое мислење, маслото THC и производите од канабис имаат неколку важни фактори за производство, употреба и складирање. Како и со секое растително масло, процесот на оксидација започнува веднаш по производството. Дали се согласувате, Роман, дека нафтата е производ што започнува со оксидација? Сигурен сум дека се согласувате со мене. Ако веднаш ставиме THC масло во капсули, ова го елиминира проблемот со долгорочно чување, бидејќи добиваме запечатена обвивка за маслото THC. Ако ја обоиме обвивката на капсулата со масло THC, тогаш ќе добиеме УВ заштита. Маслото THC е многу активен производ, така што нема смисла да се користи голема доза. Една мала капсула со дијаметар од 4-6 мм обезбедува доза за единечна употреба. Повеќе грама масло THC се бескорисни. Зборувам за високиот ефект на малата доза на THC на маслото врз човечкото тело. Роман, можете да ги направите вашите капсули мали, но другите популарни технологии не можат да го сторат тоа.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Според старата технологија, капсулите се направени само од желатин, а тие се добиваат со школка која тежи повеќе од маслото. Купувачот зема желатин! Ова е неприфатливо. Школка од капсулата со масло THC добиена на вашата опрема е неколку пати потенка. Ова е подобро и за купувачот и за производителот на нафта THC. Јас исто така препорачувам растворање на капсулата под јазикот. Ако едноставно проголтате капсула со масло од THC, тогаш активните супстанции можат да се неутрализираат со киселина од дигестивниот тракт и исто така можат да бидат воздржани од црниот дроб и бубрезите. И на крајот, купувачот ќе добие само помал дел од ефектот. Драги мои Роман, сметам дека е неопходно да се постави капсулата под јазикот и да се задржи таму некое време. Физиолошкиот принцип е како што следува: има еден предмет во устата. Јазикот и рецепторите му даваат сигнал на мозокот, го идентификуваат типот на храна, потоа се лачат тестери на производи. Капсулата е уништена, а маслото достигнува рецептори. Заедно со плунката, таа оди веднаш со помало растојание во крвта и мозокот. Таму добиваме реакција на маслото THC. Willе дадам пример: прво гледаме цвет, а потоа носот фаќа мирис. Ако сме заслепени, носот може да не се фокусира на мирисот или треба да се засили. Кога ставаме капсула со масло под јазикот, даваме сигнал дека треба да се стори нешто со ова. Нашиот мозок е подготвен, тогаш маслото реагира и го чувствуваме ефектот. Тоа е толку едноставно, римско, тоа се физиолошки принципи на нашето тело. На маслото THC не му се потребни големи дози, потребна е соодветна употреба.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ова е многу интересно за мене. Сосема се согласувам со вас за ова.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Драго ми е што денес ја запознавте нашата компанија, што разговаравме за нашата соработка и потпишавме договор.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Јас сум исто така многу задоволен што ве запознав подобро, да разговарам и да разговараме со вас за нашиот заеднички бизнис и нашата соработка.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ние ќе ги комбинираме вашата технологија и нашата опрема за да постигнеме успех заедно.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Јас ќе кажам дека веќе постигнавме успех во времето кога започнавме процес на комбинирање на нашите компании заедно.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Уште еднаш, сакам да ви се заблагодарам за нашата средба и споделување на интересни и корисни информации во име на сите вработени и клиенти на мојата компанија Soft Gel Capsules Technologies Co. Limited (www.Capsulesforyou.com).

Технички спецификации

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Драги мои г-дин Роман, имам 85 години, јас сум толку стар. Вие сте млади и имате одличен начин на живот напред. Сакам да ви кажам малку за мојот живот. Во 1970-тите бев млад и го проучував растителниот свет и традиционалната медицина. Проучував разни растенија и нивните ефекти врз луѓето. Канабисот е силно растение, римски, има највисоко ниво во светот на растенијата. Донесува многу придобивки и е многу прифатлива. Ги истражував лековитите својства на канабисот, како и многу други млади научници. Ме интересираше цел живот. Сум видел многу насади во Јамајка и други земји. Дали ја познавате Раста? Потоа го проучував ефектот на канабис во медицината. Многу, многу информации и многу интересни луѓе од целиот свет. Се допишував со пријателите и колегите од Калифорнија, САД. Многу од моите пријатели од Шпанија се вклучени во одгледување канабис и проучување на масло од THC. Читам медицински списанија за да го разберам ова. По многу години, забраната за производи од канабис почна да се отстранува во многу земји. Сега тоа е легално во САД, Канада, Австралија, Уругвај, Аргентина и во многу европски земји. Роман, ова е добар бизнис и ова е корисен производ. Вие направите добра работа за производство на опрема за капсулирање на маслото THC. Сега кога, Роман, ќе го потпишете нашиот договор, ќе добиете нови технологии за вашата компанија. Вие ќе пораснете, а вашите клиенти ќе бидат задоволни од вашата технологија.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Г-дин Роман, јас имам примероци на капсули за масло THC со школка Агар. Веќе ви испратив информации за Агар. Сега бев во можност да направам големи примероци за вас. Но, вашите мали капсули се оптимална големина. Моите капсули содржат многу THC масло. Ова е голема доза. Но, ова се примероци за да ви покажат и да направат тест. Сфатив дека вашата линија за опрема за GMP може да направи многу мали капсули за 1 час. Овие производи имаат бројни изгледи на пазарот. Мислам дека комбинирањето на маслото THC со Агар е исто така разумна филозофија: растение со растение. Имаме растителен производ. Не постои конфликтна природа помеѓу материјалите. Двата материјали се растителни производи. Едниот ќе му помогне на другиот. Сега многу луѓе размислуваат за безбедна медицина. Многу луѓе се вегетаријанци и вегетанци, многумина веруваат дека религии на ненасилство врз животни. Растителната обвивка Агар е решението. Агарните лушпи се многу постабилни, што овозможува добро складирање во земји со топла клима. Капсулите „Агар“ имаат помала големина и пониска цена ако се споредат со технологијата на капсула со капсула со желатин. Добиените капсули со школка Агар се повеќе термостабилни и можат да ја задржат својата форма и масло внатре, дури и ако капсулите се ставаат во врела вода. Ова овозможува да се додадат капсули со масло од THC со школка Агар како додаток на топли хамбургери, пити и топли јадења. Роман ме разбираш? Добро. За ова гледам голем пазар. Но, денес ќе ви дадам повеќе информации. Важно е правилно да се земе THC масло, така што ќе добиете максимален брз ефект.

Дополнителни информации

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ова е прв пат да ја тестирам капсулата со масло од THC, обложена со Агар.

РОМАН ТСИБУЛСКИ:  Фантастично е! Ова е вистинската тајна.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Драг професор Борисов, јас ги држам вашите примероци од маслото THC со школка направена од растителен материјал и денес сум многу задоволна. Ова е одличен ден. Ја разбрав вашата филозофија; Ги видов резултатите од вашата работа. Јас сум импресиониран Благодарен сум на вас и се восхитувам на одличната работа што ја работевте сите овие години. Сега, многу од моите клиенти ќе го искористат резултатот од вашата работа. Драго ми е што можам да ја користам опремата што јас и мојот тим ја развивме за да ја комбинирам со Агар материјал.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Им благодарам на сите наши колеги од двете компании за нивната одлична работа. Ние го сторивме тоа и сега се вклучивме во нашата работа во еден голем проект.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ги искористивме нашето искуство и техничките иновации на нашата опрема и ги комбиниравме вашите идеи за школки со капсули од зеленчук и начини на потрошувачка на нафта THC.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Да почнеме да соработуваме. Iе потпишам договор и ќе ги пренесам сите технологии до вас денес.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ова ќе го прославиме вечерва на вечерата за двата тима.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Многу сум среќен што таквите енергични млади како вас, Роман, прават да ја развиваат индустријата за канабис и да применат THC нафта.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Ви благодарам за благодарноста на мојата компанија, драг професор.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Сакам да ви покажам повеќе од нашите примероци од капсула со желатин. Имаме клиенти кои користат капсули со желатин за масло од THC и други видови здрави растителни масла.

ПРОФЕСОР БОРИСОВ: Роман, ги гледам твоите примероци и не ти кажувам да го отфрлиш желатинот. Ако има масло што може да се проголта, ова е исто така доста добар третман и здравствена помош.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: За каков производ зборувате? Дали станува збор за разни животински масти?

ПРОФЕСОР БОРИСОВ:  Според мојата филозофија, добро е да се капсулираат рибино масло, омега-3 и омега-6, како и некои животински масти во капсули со желатин. Theивотинскиот производ ќе се поврзе со животинскиот производ. Имплицира никаква противречност или грешка.

РОМАН ТСИБУЛСКИ: Тоа е добар совет од вас како специјалист. Не размислував за такво прашање од филозофска гледна точка. Во секој случај, нашите капсули со желатин се исто така признат прехранбен материјал за лекови. Овие се добри капсули.

Сведоштва за клиенти

Леле ова е прилично кул, дали е можно да се добијат повеќе информации? Д-р Мајкл Хелер (Линкедин)

Дали некој продавач всушност купил оној во САД што може да ги провери машината и квалитетот? Марк Нормандеау (Линкедин)

Колку мала топка може да направи машината? Енди Клајн (Линкедин)

Кои се некои од придобивките што ги има агарот над капсулите засновани со желатин ? Jayеј Карнахан (Линкедин)

Многу информативни и интересни во областа на развојот и микрофон на Softgels особено транспарентни. Навистина одлични информации за истражување и развој на бизнис за иднината. Во однос на г. Роман и професорот Борисов. Шивкумар Далчанд Кесарвани (Линкедин)

Подобро би било да имате или да го произведувате маслото сами и да го направите производот од А до З. Исто така, можете да ги контролирате концентрациите подобро. Би ми правел повеќе смисла ако сакав да направам толку здрав производ. Руди Герлах (Линкедин)

Те молам ДМ ми ја презентацијата и ти благодарам што го составивте ова. Стивен ДуБосе (Линкедин)

Возбудлива технологија! Најела Скот (Линкедин)

Ова видео покажува точно зошто ни треба регулатива во индустријата. Кевин Галагер (Линкедин)

Здраво Роман, имам клиент во Нов Зеланд. Може ли да им ја продадам машината на нив? Јусу Ким (Линкедин)

Интересно, би сакал да ги истражам можностите за заедничка соработка. Toе ви испратам ДМ за повеќе информации. Карлос Хавиер Ривера (Чарлс) (Линкедин)

Сакам да нарачам на Основната машина да направам CBD гелови капачиња и доставени до 6329 State Road 54, New Port Richey, FL 34653 USA. Ви благодарам. Гари Даливал, М. (Линкедин)

Знам дека е лудо, тешко време во моментов, и сите се обидуваме да ги задржиме главите над вода. Сакав да ви допрам, бидејќи имаме големо искуство и резултати во работењето во индустријата Канабис и ЦБД. Нашиот систем им помага на деловните активности како што се твоите да го наполнат својот гасовод со потенцијални клиенти, без да остават удобност на вашиот дом со користење на Facebook / Instagram Ads. Роберт Ривера (Линкедин)

Здраво Роман! Ние сме сопствена продавница за не'рѓосувачки измислици и видов дека користите сопствени вградени реактори во вашиот процес. Бев curубопитен кој ги прави вашите тенкови и миксери за вашето решение за капсулација? Троја Ханчеј (Линкедин)

Здраво Роман, добивме нов објект, не сме сигурни дали сè уште ќе правиме големи набавки. Но, сакав да добијам повеќе информации од вас. Штом ја имаме машината, какви состојки / материјали ќе ни требаат покрај маслото CBD. Мајкл Хамер (Линкедин)

Здраво Роман, дојдовте како предлог со кого LinkedIn мисли дека треба да се поврзам. Среќен сум затоа што сега широко работам во CBD индустријата и мислев дека можеби ќе можеме да најдеме некои можности за вмрежување. Дан Ликтра - LIONs ™ решенија за исплата на CBD и Коноп (Линкедин)

 

Технологии за капсули со мек гел

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
WhatsApp / Viber: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски

Формулар за нарачка

Јас, , ,

thc индустрија вести.

Мои детали за контакт:Коментар: