Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Масло од масло од марихуана Енкулатор за производство на капсули за масло од марихуана, што ја опфаќа маслото од марихуана Производи од марихуана од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.

Најнови производи за CBD

55%

Нафтена индустрија марихуана

41%

Нафтена заедница на марихуана

67%

Масло од марихуана 420

80%

Масло од марихуана има придобивки

Ние продаваме автоматска линија за капсулација CBD масло

cbd_oil_business

Единствена технологија на капсулирање на капсули за беспрекорни мебел со капсули за маслени CBD за муслимани,
веган, здрав начин на живот. Карактеристики на хардверот од 15,000 до 90,000 капсули на softgels на 1 час.
ВИДЕО ВИДОВИ >>

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули за масло од CBD и канабис. Код на отворен извор.
Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар.
СБД, канабис, коноп и # херални капсули со веганско масло. Капсуларната обвивка од алги материјал агар-агар.
Опремата ги исполнува сите современи барања за производство на CBD. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Нашата компанија произведува рентабилна и автоматска опрема за
производство на тркалезни безшевни капсули со масло внатре. Сега глобалниот бум во маслото од канабис и ЦБД.
Имаме опрема да направиме кружни капсули со CBD и масло од канабис со дијаметар од 3-6 мм. Ја покануваме вашата компанија да соработува. Бараме компанија која ќе ја продава во САД, Канада, Европа. Даваме ниска цена за дилерите. Исто така, вашата компанија може да купи многу опрема од нас и да ја изнајми во САД, Канада, Европа.

САТАЛОГ / ГМП резервоар за загревање / ГМП резервоар за загревање

ГМП резервоар за загревање

Опрема за капсулирање масла од марихуана и масти во капсули со мека желатин или агар. Резервоар за гел. Подготовка на гелот за 1 ден на работа. Производство гел за меки беспрекорни желатински или агари меки гелови капсули. Технологијата што ја нудиме, каде што течната желатинозна маса се користи како школка на идната капсула, а добиените капсули се меки, беспрекорни, сферични. При користење на оваа технологија, можно е да се прилагоди дебелината на theидот на желатин или агар школка, дијаметарот на готовиот и волуменот на полнење на капсулата со меки гелови од желатин или агар. Подготвени капсули со желатин со желатин или агар може да се обојат во различни бои, за ова, при подготовка на течна желатинозна или агарна маса, се додава боење на храна. Процентот на брак е намален на рекордни 0,8-1%. Без производство на отпад. Нашите специјалисти ќе го обучуваат вашиот персонал. Willе го спроведеме првото лансирање на линијата до готовиот производ. Обидувајќи се да успеете без да направите ништо е како обид да соберете култура каде што не сте посееле ништо. Употребата на опрема и технологија ќе ви овозможи во најкусо време да воспоставите ослободување на нов вид производ во капсула со меки гелови од желатин или агар. Дадете детални упатства за поставување на капсулата. Пред испорака, машините се тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и работниот капацитет. Ние одржуваме залихи на делови и потрошен материјал во магацин. Самиот талент е поевтин од сол од трпеза. Единствената разлика помеѓу успешна личност и талентирана е многу напорна работа. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас.

Цена: 14.000 американски долари

 • Информации ажурирани: 09/06/2021 година
 • На залиха
 • Број на преземени презентации во PDF: 89

Модел: ГМП резервоар за загревање

 • Означено како: CBD GUMMIES CBD OIL CBD SOFTGELS Доброста на ЦББ ХЕМП ЦВЕЕ МЕДИЦИНА МАРЈУВАНА THC EDIBLES ТЕЦ масло

Услови за нарачка и набавка на опрема

 1. Време на производство за опремата под нарачката е 30 дена. Достапен GMP модел.
 2. Технички специјалист на компанијата доаѓа за обука на клиенти. Периодот на обука, инсталација и стартување е 5 дена.
 3. Ние обезбедиме информации за технологија, купување на материјали и резервни делови.
 4. Гаранцијата за опрема е 24 месеци, ние нудиме пост-гарантна услуга 24/7.
 5. Формули со отворен извор можат да бидат променети од страна на клиентите според нивна дискреција. Не авторски хонорари се задолжителни.
 6. Имаме демонстрација опрема за презентации во нашата канцеларија.
 7. Willе организираме испорака до која било земја во светот од воздух или море. Да ви помогнеме во извршувањето на документите.

Оваа опрема и технологија се развиваат во Европа. Ние произведуваме овие кампулатори во семејната фабрика според сите европски стандарди за квалитет. Производите што ги произведуваме повеќе од 2 години немаат аналози. Најприфатливи цени.
Ние користиме електрични уреди, пумпи, силиконски цевки - изработени во Италија, Германија, Кореја.
Ние користиме не'рѓосувачки челик AISI 316, 304 во нашето производство.


Гледајте видео на Интернет

ВИДЕО ВИДЕО ЗА КАНАНАБИС, ХЕМП, МАРИЈУАНА, ЦБД, ТЦ:

Нашата услуга и услуги на клиентите

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули со мек гел масло марихуана. Код на отворен извор. Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар. Капсули со мекгел и марихуана и растително масло. Капсулната обвивка од растителен материјал агар или желатин. Опремата за опрема ги исполнува сите модерни барања за производство на мекотели за масло од марихуана. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти know-how низ целиот свет. Единствена опрема Енкапсатор за производство на капсули со масло од марихуана, мешугели, капсулација на маслото во капакот на капсулите, пополнување на капсулното масло. Добиеното производство (капсули без споеви) го носи името - меки беспрекорни капсули со веган. Активно ја воведуваме новата технологија на капсула која овозможува да се прават капсули без отпад од производство кај производителите на нафта марихуана. Некакви прашања? Постави Имајќи долгогодишно искуство во производство на вегански капсули, ние им помагаме на нашите клиенти до пуштање на готови производи. Целокупната оптоварена опрема што се користи во оваа технологија е произведена од нашата компанија и денес останува на повеќето достапна по цена во фармацевтскиот пазар на целиот свет. Безусловна предност на капсулацијата е висока ефикасност на линијата, употреба на ефикасни цени на суровините, отсуство на дефекти и недостаток на производствен отпад.
Тркалезната обвивка за капсули се прави од растителни суровини или желатин. Алги не Гмо. Органски. Веган. Агар-агар (или желатин), пластификатор, боење на храна, конзерванс, дестилирана вода. Технологијата прави капсули за масло од канабис без меур однатре. Маслото од марихуана не оксидира долго време. Потрошувачот може да ја користи минималната доза во форма на мека капсула со гел што може да се земе во рака. Капсулите со масло од марихуана може да се користат во молекуларната кујна и тесто за да се создаде WOW ефект. Капсули со мал круг мек гел може лесно да се проголтаат за деца, миленичиња, лица со здравствени проблеми. Форма на капсула ви овозможува да спакувате производи во плускавци, пластични шишиња, кесички од кесички, картонски кутии. Индивидуално пакување е можно за една капсула со масло од марихуана. Во процесот на производство на капсули со мек гел, количината на отпад не е поголема од 1%. Многу работи изгледаат невозможни сè додека не се завршат. Ви овозможува да добиете максимален профит. Можноста да се добие во рамките на една капсула неколку видови масла од марихуана. По направувањето на капсулите со мекгел мора да се исушат пред пакувањето. Време на сушење 4-5 часа. Според формулата, подгответе агар гел во реакторот, поврзете го цевководот со Екапсулаторот. Резултирачките капсули на мекгели се тестираат за квалитет. Конечната фаза е пакувањето. Процесот на формирање на капсули е целосно автоматски. Времето работи 24 часа без запирање. Неопходно е да се провери квалитетот на маслото од марихуана и да се постави во резервоарот Encapsulator. Школка од мека капсула со гел изработена од алги. Пријателски веган и вегетаријанец. За региони со влажна и топла клима. Заштеда на енергија и немање отпад. Употреба на органски конзерванси безбеден. Голема точност на дозата за масло од марихуана. Супер силна и минимално тенка капсула школка. Да, вие сте независни и добро знаете сè. Да, можете да прочитате и да користите пребарување. Да, не сакате да се расејувате. Но, сепак… Ако имате какви било прашања, не двоумете се да ги поставите. Нова технологија на пазарот за марихуана. Технололог масло од марихуана. Маж или жена. Образование од областа на храна или фармацевтско производство. Контрола на пристигнати суровини.Гел подготовка и вчитување на марихуана масло. Проверете ги првите примероци на капсули и прилагодете го гелот. Контрола на квалитетот пред пакување на капсули. Мажот. Технички вештини. Добар вид без очила. Внимание. Способност за ракување со машини и опрема. Подготовка на опрема за работа.Конекција на дополнителна опрема. Дејствува како оператор на опрема. Опрема за чистење и тестирање. Контролни параметри на влезните материјали. Подготовка на гел. Капсули за полнење со масло за готвење. Контролирајте ја вискозноста на гелот. Магацин на дојдовни материјали. Магацински на готови производи. Производство на капсули со масло од марихуана. Поставување на целата производна линија. Енциклопетор и дополнителна опрема. Чистење на површината на капсулите. Подготовка на капсули за сушење. Лавици за поставување на капсули за време на сушење. Зачувување на саканата температура, раздвојување на влагата од воздухот, вентилација на воздухот. Визуелна контрола на квалитетот на готови капсули. Одлуката станува реална само откако ќе започнете да дејствувате. Ако не постапиш, не си го измислил умот. Проверете ја тежината, дебелината на школка. Опрема за пакување подготвени капсули. Започнете бизнис со нафта марихуана ширум светот. За да успеете, или треба да ги промените вашите соништа или да ги подобрите своите вештини. Ве покануваме на соработка какви било компании во сите земји во светот.

Технички спецификации

ГМП резервоар за загревање
GMP модел (сите делови на резервоарот се изработени од не'рѓосувачки челик AISI 316 304)
За подготовка на агар гел 50 Л / 13,21 гал
Температура на греење +100 С / 212 F
Форма на готови капсули: тркалезна, мека, лесна
Гел на агар со температура на греење максимум +100 C / 212 F.
Том 50/100 литри / 13,21 гал / 26,41 гал
Ротирачки мешалка за мешавина од гел
Следење на температурата
Систем за контрола на електричното греење
Агар на температура на греење и желатин гел макс +100 C / 212 F
Нерѓосувачки челик AISI 304&316
Специјална пумпа за гел
Загревани црева 2 парчиња х 3 метри
Мобилни електрични плакари
Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме.
Напојување: 110/220 / 380V (по избор за различни земји)
Севкупни димензии: 600x1450mm / 23,62 × 57,08 инчи.
Тежина: 200 кг / 440,92 фунти.
Тежина на испорака: 250 кг / 551,16 фунти.

Дополнителни информации

Оваа единица за растворање на температура на желатин може да се користи во комбинација со лабораториска машина за капсулирање на мека желатин за да се обезбеди течност од желатин за правење мека капсула со желатин. Кога мислам, не постапувам. За да дејствувам, треба да се замешам. Мојот успех не е резултат на среќа, туку резултат на мојата постојаност во дело. Секоја средба треба да заврши со две прашања. Што да правам? И кој ќе го стори тоа? Во спротивно, вашето време ќе се потроши. Не можете да направите избор? Поставете го експертот прашање! Резервоарот има запечатена структура со три слоја. Електричното греење се користи за контрола на температурата, повеќеслојното сечило за шант се користи за агитација. Пневматскиот транспортен систем за напојување се користи за растворање на течноста од желатин, Карактеризирана со двојна функција на растворање на течноста од желатин и хоризонтално хранење, резервоарот има својство на постојан пренос, флексибилен погон, лесна рачка и безбедна работа. Може да се користи во растворање на мала количина на желатин или мешање на желатини со различни столбови во лабораторијата, или заеднички да работи со мала мека машина за притискање на желатинска пилула и машина за капење пилули. Еве пет фактори во преминот од добри компании во одлични: прво лице; второ лице; Трето лице; четврти - луѓе, а петтиот е народот. Ние секогаш сме подготвени да помогнеме и да одговориме на вашите прашања. Технички параметри. Барање GDU (брод, барел) е произведен за да биде во согласност со Q / WRJO1-2002 и другите технички стандарди. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас. Формулацијата за обработка на GDU е во согласност со хигиенскиот стандард G89684-88 за контејнери за храна од не'рѓосувачки челик и производи од маса. Внатрешната структура на резервоарот е изградена и испитана усогласеност со JB / T4735-1997 Спецификација за контејнер за нормален притисок со жичен челик. Параметри - Вакуумски степен во садот: <0,08Mpa. Работен притисок во јакна: <0,09 mpa. Работна температура во садот: 0 ~ 100 ° C. Транспортен гранул, повеќе од 300CP. Печатното парче и прстенот на заптивка може да се користат повеќе од 3.000 постојани часови. Во изолациониот слој се користи полиуретански комплекс. Внатрешниот сад, јакна и изолационен слој се изработени од # 304 не'рѓосувачки челик. Садот и сите негови делови од не'рѓосувачки челик се добро полирани. Решението станува реално дури откако ќе започнете да дејствувате. Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме на сите ваши прашања. Ако не поставите, тогаш сè уште не сте донеселе одлука. Вакуумските системи за овој резервоар можат да се набават по сопствена волја на потрошувачите (достапните системи вклучуваат вакуумска пумпа за вода што нугнува 2BV2060 од 100L или 150L, ​​и вакуумска пумпа за вода прстен 2BV2061 од 200L). Оваа серија на машини се интегрира во електричното греење, автоматско следење на температурата, вакуум растворање на желатин и пневматски транспортер систем за хоризонтално хранење. Вкупната надморска височина е растојанието од тркалото од желатин до врвот на редуктор на моторот. Најлон универзално тркало на потпорната нога овозможува полесно движење, поедноставно работење и засилена безбедност. Ако имате какви било прашања, Ве молиме контактирајте не. Дефинитивно ќе им одговориме. Да, вие сте независни и добро знаете сè. Да, можете да прочитате и да користите пребарување. Да, не сакате да се расејувате. Но, сепак… Ако имате какви било прашања, не двоумете се да ги поставите. Ако имате какви било прашања, Ве молиме контактирајте не. Дефинитивно ќе им одговориме. Машината е опремена со вакуумски метар, мерач на притисок, ликвидметар, дигитален приказ на контрола на температурата и други инструменти за мерење и контрола. За да имате информации за донесување одлука, пишете ни. Ние ќе одговориме на сите ваши прашања. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас. Обидувајќи се да успеете без да направите ништо е како обид да соберете култура каде што не сте посееле ништо. Една цевка за полнење со двоглав материјал (Надворешен дијаметар D 25mm) е инсталирана на излезот од областа на празнење. Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме. Не можете да направите избор? Поставете го стручното прашање!

Сведоштва за клиенти

Леле ова е прилично кул, дали е можно да се добијат повеќе информации? Д-р Мајкл Хелер (Линкедин)

Дали некој продавач всушност купил оној во САД што може да ги провери машината и квалитетот? Марк Нормандеау (Линкедин)

Колку мала топка може да направи машината? Енди Клајн (Линкедин)

Кои се некои од придобивките што ги има агарот над капсулите засновани со желатин ? Jayеј Карнахан (Линкедин)

Многу информативни и интересни во областа на развојот и микрофон на Softgels особено транспарентни. Навистина одлични информации за истражување и развој на бизнис за иднината. Во однос на г. Роман и професорот Борисов. Шивкумар Далчанд Кесарвани (Линкедин)

Подобро би било да имате или да го произведувате маслото сами и да го направите производот од А до З. Исто така, можете да ги контролирате концентрациите подобро. Би ми правел повеќе смисла ако сакав да направам толку здрав производ. Руди Герлах (Линкедин)

Те молам ДМ ми ја презентацијата и ти благодарам што го составивте ова. Стивен ДуБосе (Линкедин)

Возбудлива технологија! Најела Скот (Линкедин)

Ова видео покажува точно зошто ни треба регулатива во индустријата. Кевин Галагер (Линкедин)

Здраво Роман, имам клиент во Нов Зеланд. Може ли да им ја продадам машината на нив? Јусу Ким (Линкедин)

Интересно, би сакал да ги истражам можностите за заедничка соработка. Toе ви испратам ДМ за повеќе информации. Карлос Хавиер Ривера (Чарлс) (Линкедин)

Сакам да нарачам на Основната машина да направам CBD гелови капачиња и доставени до 6329 State Road 54, New Port Richey, FL 34653 USA. Ви благодарам. Гари Даливал, М. (Линкедин)

Знам дека е лудо, тешко време во моментов, и сите се обидуваме да ги задржиме главите над вода. Сакав да ви допрам, бидејќи имаме големо искуство и резултати во работењето во индустријата Канабис и ЦБД. Нашиот систем им помага на деловните активности како што се твоите да го наполнат својот гасовод со потенцијални клиенти, без да остават удобност на вашиот дом со користење на Facebook / Instagram Ads. Роберт Ривера (Линкедин)

Здраво Роман! Ние сме сопствена продавница за не'рѓосувачки измислици и видов дека користите сопствени вградени реактори во вашиот процес. Бев curубопитен кој ги прави вашите тенкови и миксери за вашето решение за капсулација? Троја Ханчеј (Линкедин)

Здраво Роман, добивме нов објект, не сме сигурни дали сè уште ќе правиме големи набавки. Но, сакав да добијам повеќе информации од вас. Штом ја имаме машината, какви состојки / материјали ќе ни требаат покрај маслото CBD. Мајкл Хамер (Линкедин)

Здраво Роман, дојдовте како предлог со кого LinkedIn мисли дека треба да се поврзам. Среќен сум затоа што сега широко работам во CBD индустријата и мислев дека можеби ќе можеме да најдеме некои можности за вмрежување. Дан Ликтра - LIONs ™ решенија за исплата на CBD и Коноп (Линкедин)

 

Технологии за капсули со мек гел

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
WhatsApp / Viber: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски

Формулар за нарачка

Јас, , ,

gmp загреан резервоар.

Мои детали за контакт:Коментар: