Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.
 • CBD масло Encapsulator за производство на CBD масло капсули, капсулира CBD масло. Производи од ЦБД од масла, пенкала за пареа, преливи, гумаци и многу повеќе.

Најнови производи за CBD

40%

CBD Oil News

60%

Wellness CBD

50%

Поддржете правни cbd 420

55%

Капсули заокружено безшевни cbd масло

Ние продаваме автоматска линија за капсулација CBD масло

cbd_oil_business

Единствена технологија на капсулирање на капсули за беспрекорни мебел со капсули за маслени CBD за муслимани,
веган, здрав начин на живот. Карактеристики на хардверот од 15,000 до 90,000 капсули на softgels на 1 час.
ВИДЕО ВИДОВИ >>

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули за масло од CBD и канабис. Код на отворен извор.
Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар.
СБД, канабис, коноп и # херални капсули со веганско масло. Капсуларната обвивка од алги материјал агар-агар.
Опремата ги исполнува сите современи барања за производство на CBD. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Нашата компанија произведува рентабилна и автоматска опрема за
производство на тркалезни безшевни капсули со масло внатре. Сега глобалниот бум во маслото од канабис и ЦБД.
Имаме опрема да направиме кружни капсули со CBD и масло од канабис со дијаметар од 3-6 мм. Ја покануваме вашата компанија да соработува. Бараме компанија која ќе ја продава во САД, Канада, Европа. Даваме ниска цена за дилерите. Исто така, вашата компанија може да купи многу опрема од нас и да ја изнајми во САД, Канада, Европа.

САТАЛОГ / ЕЦП нафта CBD / Класична технологија на капсули желатин

Класична технологија на капсули желатин

Дали го продавате овој производ? Ова е капсули со растително масло CBD. Хомеопатична доза со фантастични ефекти! Тимот на научници разви метод за намалување на дозата на активната супстанција за 30 пати. Беа спроведени тестови. Сега, ако купите растителни масла од земјоделец, можете да произведете повеќе производи за продажба на вашите клиенти. Опремата и технологијата нашле многу следбеници ширум светот. Ова е докажано во многу презентации. Процесот на добивање капсули е многу лесен. Капсулите содржат иста мини доза. Компактна и ефтина опрема. Целосна поддршка од услугата на компанијата во секое време! Службен договор. Краток рок на испорака. Ветувајќи бизнис во вашиот град. Областа на потребната просторија е 15 квадратни метри 1-2 вработени. Одличен избор за вашата кафуле.

Цена: 18 000 долари

 • Информации ажурирани: 09/06/2021 година
 • На залиха
 • Број на преземени презентации во PDF: 198

Модел: Класична технологија на капсули желатин

 • Означено како: КУЛТУРА НА КАННАБИС КАНАНАБИС МАСЛА CBD OIL CBD SOFTGELS Доброста на ЦББ HEMP OIL ИНДИКА МЕДИЦИНА МАРЈУВАНА THC EDIBLES

Услови за нарачка и набавка на опрема

 1. Време на производство за опремата под нарачката е 30 дена. Достапен GMP модел.
 2. Технички специјалист на компанијата доаѓа за обука на клиенти. Периодот на обука, инсталација и стартување е 5 дена.
 3. Ние обезбедиме информации за технологија, купување на материјали и резервни делови.
 4. Гаранцијата за опрема е 24 месеци, ние нудиме пост-гарантна услуга 24/7.
 5. Формули со отворен извор можат да бидат променети од страна на клиентите според нивна дискреција. Не авторски хонорари се задолжителни.
 6. Имаме демонстрација опрема за презентации во нашата канцеларија.
 7. Willе организираме испорака до која било земја во светот од воздух или море. Да ви помогнеме во извршувањето на документите.

Оваа опрема и технологија се развиваат во Европа. Ние произведуваме овие кампулатори во семејната фабрика според сите европски стандарди за квалитет. Производите што ги произведуваме повеќе од 2 години немаат аналози. Најприфатливи цени.
Ние користиме електрични уреди, пумпи, силиконски цевки - изработени во Италија, Германија, Кореја.
Ние користиме не'рѓосувачки челик AISI 316, 304 во нашето производство.


Нашата услуга и услуги на клиентите

Оние што ја познаваат нашата опрема и виделе претходни дизајни, ќе го ценат ова техничко решение. Благодарение на специјалните силиконски армирани црева добиваме производи со висок квалитет. Лесно се расклопуваат, тие се многу меки. Еве, гледате, ги извртувам сега. Во исто време тие се сертифицирани, тие имаат европски сертификат и ние ги инсталираме во нашиот кампулатор. Ние сме два резервоари во нашиот инкулатор. Едната е за маслото или рибиното масло што сакате да ја пополните капсулата. Гелот е во другиот сличен резервоар од 18 литри. Системот во капакот е дизајниран на таков начин што континуирано снабдување со гел или материјал за капсулација се обезбедува на нашите резервоари во текот на целата 24-часовна работа на опремата. Вреди да се спомене квалитетот на овој резервоар. Целосно е во согласност со GMP барањата. Има полукружно дно и радиус, кои овозможуваат чистење и миење на овие резервоари внатре и надвор. Оние што ги виделе нашите претходни тенкови, ќе бидат изненадени од напредокот што го направивме во овој поглед. Направивме и пригодни странични рачки за отстранување и ставање на резервоари исполнети со гел и материјал во нашиот капак. Ова е исто така многу погодно и го исполнивме барањето на нашите клиенти да го направат овој процес што е можно поудобен. Уште еднаш ќе покажам како гелот се храни од нашиот резервоар за греење, од нашиот сад со мешалка до опремата. Ве молиме имајте предвид дека две црева излегуваат, едно оди во резервоарот и едно од истиот резервоар се враќа во нашиот реактор. Еве ги врските.

Исто така, имајте во предвид дека од задната страна направивме целосна заштита од контакт со врелиот материјал на водената бања, односно го изолиравме и направивме заштитен панел од не'рѓосувачки челик. На задната страна има систем на компресор и систем за ладење на транспортно масло, покриен е со заштитно затворање за безбедност. Перфорираните дупки овозможуваат да се олади циркулацијата на воздухот и да се одржи одредена температура на пумпите и друга опрема, која се наоѓа во задниот дел. Електричниот кабинет е исто така изработен од не'рѓосувачки челик, во кој се наоѓаат сите наши електронски уреди. Би сакал да истакнам дека сите компоненти се направени во Германија. Контролори на фреквенција, разни електронски компоненти исполнуваат високи побарувања на европскиот пазар на опрема. CAPSULESFORYOU.COM ве поканува во нашиот изложбен салон каде можеме да демонстрираме работење на нашата опрема. Ние секогаш сме среќни што ве гледаме. Отворени сме за сите и со задоволство ќе ви покажеме како работи нашата опрема. Вие сте добредојдени да контактирате со нас во секое време.

Нашата компанија нуди опрема и технологии за капсулирање на масла и разни масти. Овие се растителни масла што ги гледате на полиците во аптеките. Зад грб се наоѓа нова автоматизирана линија за производство на капсули со употреба на лесна технологија. Нашата технологија обезбедува капацитет од околу 90,000 капсули на час. Во моментов, ниту една друга компанија не нуди таква опрема или технологија. Исто така, развивме нова обвивка од растителна материја наречена Агар-Агар. Ова е прав базиран на алги кој го користиме за да направиме вегетаријански капсули школки со извонредни карактеристики. Нашите капсули имаат тркалезна форма, тие се лесни, што обезбедува непобитен предност пред технологиите што постојат на пазарот. Немаме остатоци или отфрлени производи, нема потреба да располагаме со производство на отпад, бидејќи сите суровини што се користат во нашата технологија се користат за производство на капсули. Зад мене е нова автоматизирана линија за капсулација со капацитет од 90,000 капсули на час. Оваа голема брзина не може да ја обезбеди која било друга опрема.   

Нашата линија се состои од неколку машини. Првата машина е специјален реактор каде се произведува гел од агар или желатин. Гелот се прави на температура од околу плус 90 степени целзиусови. Гелот се напојува преку загреаните црева до нашиот кампулатор со специјална пумпа. Капсулите се формираат од гелот и маслото во капсулаторот. Потоа, капсулите излегуваат за миење и сушење. Ова е котел, загреан резервоар со мешалка што го прави гелот, има и пумпа, систем на загреани црева, самиот капсулатор, како и центрифуга за хидроинтеракција и миење на капсули по капсулацијата. Нашата компанија веќе 20 години произведува капсулатор и до денес, нашата опрема беше, да речеме, во сегментот за прифатлива цена. И денес сме подготвени да ви претставиме комплетно ажуриран дизајн на кампулаторот изработен од нерѓосувачки челик кој ги исполнува сите барања за ГМП. Сите рабови, сите внатрешни рабови се направени со радиус, кој овозможува удобна употреба и гарантира квалитет на миење.   

Нашата опрема работи со најголема можна брзина. Додадовме специјални пумпи со голема прецизност со кои се регулира дозата на капсули и оперативната стабилност на опремата. Времето за пуштање во употреба и прилагодување е значително намалено. Покрај високо-прецизните пумпи инсталирани во нашиот нов капсулатор кои одржуваат стабилен притисок на сите течности, како и точна доза на капсули, сите електронски компоненти како што се мотори, пумпи, менувачи имаат делови изработени во Европа: Германија и Италија . Ова обезбедува одличен квалитет и нон-стоп работење околу часовникот. Ние се стремиме да ги направиме нашите производи што е можно посигурни и пријатни за нашите клиенти. Ако го споредиме стариот модел и новиот, ќе видиме дека сè е значително променето. Тешко е да се процени разликата визуелно, иако изгледот стана многу позавидлив. Системот за ладење на транспортното масло исто така е целосно ажуриран. Се префрливме од натопување на ладилните елементи во маслото. Сега ние користиме посебен сад со двојно дно низ кој поминува ладилното средство.

Покрај технологијата, развивме и автоматска линија за капсулација која овозможува производство на овие производи. Нашата автоматизирана линија се состои од следниве видови на уреди: загреан резервоар со мешалка за производство на желатин и гел Агар. Ова е универзална единица. Овој резервоар има сечила за мешање кои овозможуваат одржување на хомогена состојба на гелот за време на неговото производство. Обемот на овој загреан резервоар со мешалка е 50 литри, со што се обезбедува континуирано 24-часовно работење на опремата. Специјална пумпа го храни затворот од загреаниот резервоар со мешалка до нашиот екулатор преку специјално загреано црево. Овие црева одржуваат загревање до +90 Целзиусови степени, со што се обезбедува подеднакво загревање на целиот материјал и континуирано работење на опремата. Зад мене е нов модел на кампулаторот целосно направен во согласност со GMP стандардите.

Сите внатрешни и надворешни рабови се изработени со радиус кој овозможува лесно и ефикасно чистење. Исто така, сите електронски, електрични компоненти, пумпи и електрични мотори се со европско производство од Италија и Германија. Ние се стремиме да создадеме уред што е можно посигурен и удобен за нашите корисници. Откако ќе се формираат капсулите, тие автоматски се ослободуваат во уредот за перење и предење, што значително го намалува времето на работа во споредба со нашиот стар модел, каде што оваа операција беше извршена рачно. Сега капсулите автоматски скокаат од еден уред на друг, што ја елиминира потребата за рачна работа на операторот. Развивме и единствен систем за континуирано сушење на капсулите. Различен е од сите оние опции што постојат на денешниот пазар на фармацевтска опрема. Овој систем нема аналози и не го покажуваме денес само од причина што не сакаме нашите конкуренти да го копираат пред да започнеме со производство и продажба. Ние ја развивме нашата автоматизирана линија, која е целосно изработена од не'рѓосувачки челик, обезбедувајќи почитување на стандардите за GMP стандардите. Можете лесно да ја потврдите и потврдите таквата опрема во вашиот производствен капацитет и да ја користите за производство на производи со ист квалитет како лидерите на пазарот. Нашата компактна автоматска линија е единствена понуда. Денес, не постои аналогна опрема на пазарот на капсули, во смисла на цена или перформанси, или единственост на составот и материјалот на обвивката. Ние сме единствената компанија што го постигна тоа. Ние ја испраќаме нашата опрема во која било земја, вклучувајќи ги и поранешните држави на Советскиот Сојуз, САД, Канада, Европа и целиот свет. Имаме добро работени канали за испорака и пријателски компании кои ќе ни помогнат при царинење во вашата земја. Во секое време, нашите специјалисти ќе дојдат кај вас и ќе ви кажат како да организирате бизнис за производство на капсули на најдобар начин. Оваа автоматска линија овозможува префрлување од желатинската обвивка во школка Агар-Агар на капсулата и во обратен правец. Ова ви овозможува да произведувате повеќе уникатни типови производи. Јас сум многу горд на резултатот што го постигнавме заедно со мојот тим. Зад мојот грб се годините на истражување, работата на нашите дизајнери и инженери на процеси.

Технички спецификации

Сега ќе ви кажам за дизајнерските карактеристики на GMP-капсулаторот. Сега ќе ви кажам за карактеристиките на дизајнот на натоварувачот на нафта GMP CBD. Сега ќе ви кажам за карактеристиките на дизајнот на натоварувачот на нафта GMP CBD. На горниот панел има систем за контрола. Постојат контроли на температурата за транспорт, масло, гел и масло што се става во капсулата. Постојат контроли на температурата за масло за транспорт, гел и CBD масло што се става во капсулата. Постојат контроли на температурата за масло за транспорт, гел и масл-масл што се става во капсулата. Сега е прикажана температурата на околината, но кога го програмираме нашиот кампулатор да работи, ги поставуваме температурите со кои сакаме да работиме. Ако вашиот материјал, маслото или животинската маст, потребно е да ги загреете нашите резервоари, кои се наоѓаат на задниот дел од кампулаторот, исто така, имате систем за вода со јакна, водена бања, која ќе ги загрее материјалите. Ако вашето CBD масло бара загревање на нашите резервоари, кои се наоѓаат на задниот дел од кампулаторот, исто така имате систем за вода со јакна, водена бања, која ќе ги загрее материјалите. Ако вашето CBD масло бара загревање на нашите резервоари, кои се наоѓаат на задниот дел од кампулаторот, исто така имате систем за вода со јакна, водена бања, која ќе ги загрее материјалите. Сега користиме контроли со голема прецизност кои овозможуваат прилагодување на брзината на движење на материјалите во нашиот систем. Тоа значи дека специјалните пумпи ја регулираат стапката на хранење на материјалот што станува капсуларна обвивка и материјалот што е сместен во капсулите. Ова значително ја подобрува точноста на дозирањето. Поставувајќи одредени показатели на уредите денес, можете да го стартувате во истиот режим следниот ден и да ги репродуцирате сите. За да го видиме процесот на работа со капсулаторот и формирање на капсули, користиме специјални стробоскопски ламби кои ни покажуваат што се случува кога формираме капсули благодарение на нивната лесна пулсираност. Капсулите се движат со многу голема брзина, повеќе од 24 капсули во секунда и изгледаат невидливи, но кога ќе го вклучиме стробоскопот, ни дава можност да видиме како се формираат капсулите. Сега производството на капсули не е во тек, јас само ќе ви покажам како работи. Сега производството на капсули за нафта CBD не е во тек, јас само ќе ви покажам како работи. Сега производството на нафтени бродови CBD не е во тек, јас само ќе ви покажам како работи. Можете исто така да го префрлите режимот на осветлување на внатрешната камера за да го видите целиот процес. Подоцна ќе направиме видео клип на кој е прикажана опремата што работи.

Самиот екапсатор е целосно произведен од нашите вработени и нашите работници во производниот објект во Минск, Белорусија. Ние внимателно ја тестираме секоја машина пред да ја испратиме до клиентите, со што ќе гарантираме, обработливост на оваа опрема за 200%. Исто како и порано, секој од нашите клиенти има можност да го покани нашиот Адаптер да го посети нивниот објект. Во рок од 5 дена, тој ќе ја нарача и постави опремата, ќе го обучи персоналот и ќе даде совети и препораки за тоа како да се користи опремата. Досега, никој од нашите клиенти не престана да произведува капсули од која било причина. Нашата опрема работи насекаде, луѓето ги произведуваат производите и успешно го развиваат својот бизнис.

Дополнителни информации

Willе направам кратка презентација на нашата линија за да ви кажам за секоја единица и секој дел од опремата во нашата автоматска линија. Ова е загреан резервоар со мешалка во која го подготвуваме гелот. Сега гледам на електричен мотор со лопати инсталирани внатре, моторот ја меша обемот на гел што го подготвуваме со лопати. Овој загреан резервоар со мешалка има водена јакна и термичка заштита, што помага да се одржи температурата за да не се загрева воздухот во просторијата. Системот на прозорци за набудување, систем за осветлување. Од нашиот резервоар, гелот се испумпува преку специјални црева за греење до резервоарот во кампулаторот и преку цревото за враќање се враќа назад во нашиот резервоар. Ова е направено со цел да се одржи високата температура на гелот во нашиот реактор во секое време. Работиме со Агар-Агар што бара температура повеќе од плус 90 степени Целзиусови. Ако имаше само едно загреано црево, тогаш материјалот однатре ќе се олади и ќе го блокира гелот да се движи. Затоа, го креваме материјалот во резервоарот на кампулаторот користејќи едно црево и го исфрламе вишокот гел назад во нашиот котел преку второто црево. Овој електричен кабинет ја регулира температурата на греење на нашите загреани црева, исто така ја регулира брзината на хранење на гел на нашиот резервоар на врвот и уредот со кој се регулира температурата на гелот што го направивме, како и брзината на вртење на лопати . Сè што влегува во нашиот кампулатор преку загреани црева. Еве ја GMP-верзијата на нашиот кампулатор, изработена целосно од нерѓосувачки челици.

Сите агли се заоблени, обезбедувајќи лесно чистење и миење во согласност со GMP стандардите. Запечатувањето на нашата комора го елиминира навлегувањето во сите видови на загадувачки честички. Во внатрешноста на комората има термоизолационен материјал. Одржува одредена температура. Сега ќе ви кажам за дизајнерските карактеристики на GMP-капсулаторот. На горниот панел има систем за контрола. Постојат контроли на температурата за транспорт, масло, гел и масло што се става во капсулата. Сега е прикажана температурата на околината, но кога го програмираме нашиот кампулатор да работи, ги поставуваме температурите со кои сакаме да работиме. Ако вашиот материјал, маслото или животинската маст, потребно е да ги загреете нашите резервоари, кои се наоѓаат на задниот дел од кампулаторот, исто така, имате систем за вода со јакна, водена бања, која ќе ги загрее материјалите. Сега користиме контроли со голема прецизност кои овозможуваат прилагодување на брзината на движење на материјалите во нашиот систем. Тоа значи дека специјалните пумпи ја регулираат стапката на хранење на материјалот што станува капсуларна обвивка и материјалот што е сместен во капсулите. Ова значително ја подобрува точноста на дозирањето. Поставувајќи одредени показатели на уредите денес, можете да го стартувате во истиот режим следниот ден и да ги репродуцирате сите. За да го видиме процесот на работа со капсулаторот и формирање на капсули, користиме специјални стробоскопски ламби кои ни покажуваат што се случува кога формираме капсули благодарение на нивната лесна пулсираност.

Капсулите се движат со многу голема брзина, повеќе од 24 капсули во секунда и изгледаат невидливи, но кога ќе го вклучиме стробоскопот, ни дава можност да видиме како се формираат капсулите. Сега производството на капсули не е во тек, јас само ќе ви покажам како работи. Можете исто така да го префрлите режимот на осветлување на внатрешната камера за да го видите целиот процес. Подоцна ќе направиме видео клип на кој е прикажана опремата што работи. Заоблените агли овозможуваат лесно чистење, што одговара на GMP стандардот. Нерѓосувачки челик е внатре и надвор. Овој материјал е погоден за производство на храна и фармацевтски производи. Можете лесно да добиете дозвола за користење на оваа опрема во вашиот објект. Во долниот дел на комората е системот за ладење на транспортното масло. Внатре има специјална кутија со двоен wallид, каде што течноста за ладење се пумпа со пумпа и целото транспортно масло се лади во оваа кутија. Доколку е потребно, оваа единица може лесно да се одвои, исцеди и чисти внатре. Внатрешните агли на оваа кутија се исто така радијални, што ги прави лесни за миење. Само што ви го покажав дизајнот на овој сад за ладење на маслото за транспорт. Држам сличен сад. Ова е двоен ,ид, не'рѓосувачки челик со радијални агли, во кој течноста за ладење се храни по внатрешните wallsидови. И тука е транспортното масло. Интензивното ладење се случува овде.

Сведоштва за клиенти

Леле ова е прилично кул, дали е можно да се добијат повеќе информации? Д-р Мајкл Хелер (Линкедин)

Дали некој продавач всушност купил оној во САД што може да ги провери машината и квалитетот? Марк Нормандеау (Линкедин)

Колку мала топка може да направи машината? Енди Клајн (Линкедин)

Кои се некои од придобивките што ги има агарот над капсулите засновани со желатин ? Jayеј Карнахан (Линкедин)

Многу информативни и интересни во областа на развојот и микрофон на Softgels особено транспарентни. Навистина одлични информации за истражување и развој на бизнис за иднината. Во однос на г. Роман и професорот Борисов. Шивкумар Далчанд Кесарвани (Линкедин)

Подобро би било да имате или да го произведувате маслото сами и да го направите производот од А до З. Исто така, можете да ги контролирате концентрациите подобро. Би ми правел повеќе смисла ако сакав да направам толку здрав производ. Руди Герлах (Линкедин)

Те молам ДМ ми ја презентацијата и ти благодарам што го составивте ова. Стивен ДуБосе (Линкедин)

Возбудлива технологија! Најела Скот (Линкедин)

Ова видео покажува точно зошто ни треба регулатива во индустријата. Кевин Галагер (Линкедин)

Здраво Роман, имам клиент во Нов Зеланд. Може ли да им ја продадам машината на нив? Јусу Ким (Линкедин)

Интересно, би сакал да ги истражам можностите за заедничка соработка. Toе ви испратам ДМ за повеќе информации. Карлос Хавиер Ривера (Чарлс) (Линкедин)

Сакам да нарачам на Основната машина да направам CBD гелови капачиња и доставени до 6329 State Road 54, New Port Richey, FL 34653 USA. Ви благодарам. Гари Даливал, М. (Линкедин)

Знам дека е лудо, тешко време во моментов, и сите се обидуваме да ги задржиме главите над вода. Сакав да ви допрам, бидејќи имаме големо искуство и резултати во работењето во индустријата Канабис и ЦБД. Нашиот систем им помага на деловните активности како што се твоите да го наполнат својот гасовод со потенцијални клиенти, без да остават удобност на вашиот дом со користење на Facebook / Instagram Ads. Роберт Ривера (Линкедин)

Здраво Роман! Ние сме сопствена продавница за не'рѓосувачки измислици и видов дека користите сопствени вградени реактори во вашиот процес. Бев curубопитен кој ги прави вашите тенкови и миксери за вашето решение за капсулација? Троја Ханчеј (Линкедин)

Здраво Роман, добивме нов објект, не сме сигурни дали сè уште ќе правиме големи набавки. Но, сакав да добијам повеќе информации од вас. Штом ја имаме машината, какви состојки / материјали ќе ни требаат покрај маслото CBD. Мајкл Хамер (Линкедин)

Здраво Роман, дојдовте како предлог со кого LinkedIn мисли дека треба да се поврзам. Среќен сум затоа што сега широко работам во CBD индустријата и мислев дека можеби ќе можеме да најдеме некои можности за вмрежување. Дан Ликтра - LIONs ™ решенија за исплата на CBD и Коноп (Линкедин)

 

Технологии за капсули со мек гел

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
WhatsApp / Viber: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски

Формулар за нарачка

Јас, , ,

класична технологија на капсули желатин.

Мои детали за контакт:Коментар: