Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

Капсули со масло од епсулатор Мек гел CBD

Опрема за капсулирање на масла и масти од канабис во капсули со меки желатин или агар. Максималната продуктивност е 15000 капсули на час. Светот не се грижи за вашата самодоверба. Lifeивотот ќе бара од вас да ја завршите работата пред да се чувствувате сигурни. Производство на меки безшевни капсули со желатин или агар. Технологијата што ја нудиме, каде што течната желатинозна маса се користи како школка на идната капсула, а добиените капсули се меки, беспрекорни, сферични. При користење на оваа технологија, можно е да се прилагоди дебелината на wallидот на желатин или агар школка, дијаметарот на готовиот и волуменот на полнење на капсулата со меки гелови од желатин или агар. Подготвени капсули со желатин со желатин или агар може да се обојат во различни бои, за ова, при подготовка на течна желатинозна или агарна маса, се додава боење на храна. Процентот на брак е намален на рекордни 0,8-1%…

Опрема за капсулирање на CBD масла и масти во капсули со мека желатин или агар. Максималната продуктивност е до 90000 капсули на час. Производство на меки безшевни капсули со желатин или агар. Технологијата што ја нудиме, каде што течната желатинозна маса се користи како школка на идната капсула, а добиените капсули се меки, беспрекорни, сферични. Ако некое лице каже дека нешто не е на продажба, тој не е бизнисмен. Бизнисот е изграден на фактот дека сè е продадено. Освен честа и достоинството, се разбира. Иако некои велат дека ова е исто така на продажба. При користење на оваа технологија, можно е да се прилагоди дебелината на theидот на желатин или агар школка, дијаметарот на готовиот и волуменот на полнење на капсулата со меки гелови од желатин или агар. Готовите капсули со желатин или агар со готови производи можат да бидат обоени во различни бои, за ова, при подготовка на течна желатинозна или агарска маса, се додава боење на храна…

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Опрема за беспрекорен желатинозен & капсули на агар ГМП модел # 1 Енкапсулатор
GMP модел (сите делови на машината се изработени од не'рѓосувачки челик AISI 316 304)
Производствен капацитет од 5000 до 15,000 капсули со мек гел за масло од канабис на 1 час.
Ние секогаш сме подготвени да помогнеме и да одговориме на вашите прашања.
120 000 капсули / работен ден
Капсули 13 кг / работен ден
Капсули 29,40 фунти / работен ден
Дијаметар на готови капсули за масло од канабис: од 2 до 10 мм
Дијаметар на готови капсули за масло од канабис: 0,0787-0,393 инчи.
Пополнување на капсули со мек гел: 20-400 мг
Пополнување на капсули со мек гел: 0,0007-0,0141 мл
Дебелината на капсулната обвивка на желатин мек гел е 0,05-0,3 мм
Дебелината на капсулната обвивка на желатин мек гел е 0,0019-0,011 инчи.
Дебелината на капсуларната обвивка на мека гел од агар е 0,02-0,1 мм
Дебелината на капсуларната обвивка на мека гел од агар е 0,00078 - 0,0039 инчи.
Форма на готови капсули: тркалезна, мека, лесна
Температура на школка: + 30-90 степени Целзиусови
Температура на полнење: + 5-60 степени Целзиусови
Притисок на маслото во пулсаторот: 0,2-1,9 кг / см3
Напојување: 110/220 / 380V (по избор за различни земји)
Вкусни димензии: 700 x 900 x 1800мм
Тежина: 280 кг
Тежина на испорака: 350 кг

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Опрема за беспрекорен желатинозен & капсули на агар ГМП модел # 2 Енкпсулатор
GMP модел (сите делови на машината се изработени од не'рѓосувачки челик AISI 316 304)
Производствен капацитет од 50000 до 90,000 cbd капсули со мек гел нафта на 1 час.
720 000 капсули / работен ден
Капсули од 80 кг / работен ден
Капсули 176,40 фунти / работен ден
Дијаметар на готови капсули за масло од ЦБД: од 2 до 7 мм
Дијаметар на готови капсули за масло од ЦБД: 0,0787-0,2755 инчи.
Пополнување на капсули со мек гел: 20-100 мг
Пополнување на капсули со мек гел: 0,0007-0,00352 мл
Дебелината на капсулната обвивка на желатин мек гел е 0,05-0,3 мм
Дебелината на капсулната обвивка на желатин мек гел е 0,0019-0,011 инчи.
Дебелината на капсуларната обвивка на мека гел од агар е 0,02-0,1 мм
Дебелината на капсуларната обвивка на мека гел од агар е 0,00078 - 0,0039 инчи.
Форма на готови капсули: тркалезна, мека, лесна
Гел на агар со температура на греење максимум +100 C / 212 F.
Температура на ладење на маслото - 5 С / 23 F.
Притисок на маслото во пулсаторот: 0,2-1,9 кг / см3
Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме.
Напојување: 110/220 / 380V (по избор за различни земји)
Вкусни димензии: 900 x 900 x 1950mm / 35,43 × 35,43 × 76,77 инчи.
Тежина: 300 кг / 661,38 фунти.
Тежина на испорака: 380 кг / 837,75 фунти.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА КАТ ДЕЛОТ СОСТОРНИ ЛЕС КАПСУЛНИ ПРОИЗВОДНИЦИ

Целосно запечатено куќиште, изолација од влијанија врз животната средина. Пумпа за транспорт растително масло. Јазол што создава пулсирања на нафта во системот. Систем за црево и вентил. Ладилник и ладилник - обезбедете ладење на транспортното масло. Некакви прашања? Престанете да се плашите од неуспех. Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме. Капацитет со грејни елементи за желатин или агар маса. Забрани глави за формирање на капсули. Електронски блокови за контрола на температурата и стабилизирање на температурата. Панел и контролна единица. Оператор за услуга: 1 лице. Потребна површина за опрема: 10 м2. Не мора да престанете кога некој ќе рече дека е лудо, затоа што кога луѓето велат дека е добро, тоа значи дека некој веќе го прави тоа. Продуктивност: од 5000 до 15,000 капсули на час. Циклусот на производство од подготовка на желатинозна маса до пакување на готови производи трае 2-3 дена. Со искрена почит. Опремата произведува 1,5 милиони капсули месечно. За функционирање на таква линија, на еден или две лица ќе им треба персонал за одржување. Производството на меки, лесни капсули со желатин се заснова на физичките својства на желатин. Потребна е потрошувачка на полнење и маса на желатин. Во овој случај, се добиваат капсули со тежина на полнење од 0,05 до 0,4 грама. Ако имате какви било прашања, Ве молиме контактирајте не. Дефинитивно ќе им одговориме. Дијаметарот на готовиот капсули со желатин или агар со мек гел е од 2 mm до 10 mm.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОДАВНИЦИ ЗА ХЕМП СОСТОРНА ГЛАВНА КАПСУЛА

Целосно запечатено куќиште, изолација од влијанија врз животната средина. Пумпа за транспорт растително масло. Јазол што создава пулсирања на нафта во системот. Некакви прашања? Постави Систем за црево и вентил. Ладилник и ладилник - обезбедете ладење на транспортното масло. Капацитет со грејни елементи за желатин или агар маса. Забрани глави за формирање на капсули. Електронски блокови за контрола на температурата и стабилизирање на температурата. За да поставите прашање за производот за кој сте заинтересирани, користете го формуларот подолу. Панел и контролна единица. Оператор за услуга: 1 лице. Потребна површина за опрема: 10 м2. Продуктивност: од 50000 до 90.000 капсули на час. Циклусот на производство од подготовка на желатинозна маса до пакување на готови производи трае 2-3 дена. Опремата произведува 9 милиони капсули месечно. За функционирање на таква линија, на еден или две лица ќе им треба персонал за одржување. Производството на меки, лесни капсули со желатин се заснова на физичките својства на желатин. Да, вие сте независни и добро знаете сè. Да, можете да прочитате и да користите пребарување. Да, не сакате да се расејувате. Но, сепак… Ако имате какви било прашања, не двоумете се да ги поставите. Потребна е потрошувачка на полнење и маса на желатин. Во овој случај, се добиваат капсули со тежина на полнење од 0,02 до 0,1 грама. Дијаметарот на готовиот капсули со желатин или агар со мек гел е од 2 мм до 7 мм. Престанете да се плашите од неуспех.

НАШИОТ СЕРВИС И СЕРВИСКИОТ УСЛУГИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КАПСУЛИ НА ХЕМП МАСЛА АГАР

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули со мек гел за масло од канабис. Код на отворен извор. Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар. Капсули со канабис и растително масло. Капсулната обвивка од растителен материјал агар или желатин. Опремата за опрема ги исполнува сите современи барања за производство на мекотели за масло од канабис. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти know-how низ целиот свет. Единствена опрема Енкапсатор за производство на капсули со масло од канабис масло, капсулација на нафта во капакот на капсула, полнење на масло од капсули. Добиеното производство (капсули без споеви) го носи името - меки беспрекорни капсули со веган. Активно ја воведуваме новата технологија на капсула која овозможува да се прават капсули без отпад од производство кај производителите на нафта канабис. Имајќи долгогодишно искуство во производство на вегански капсули, ние им помагаме на нашите клиенти до пуштање на готови производи. Целокупната оптоварена опрема што се користи во оваа технологија е произведена од нашата компанија и денес останува на повеќето достапна по цена во фармацевтскиот пазар на целиот свет. Безусловна предност на капсулацијата е висока ефикасност на линијата, употреба на ефикасни цени на суровините, отсуство на дефекти и недостаток на производствен отпад.

НАШАТА УСЛУГА И УСЛУГИ ЗА ПРОДАБА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГЕЛАТИНСКИ КАПСУЛИ СО ЦЕБ

Ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули со мек гел за нафта CBD. Код на отворен извор. Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар. CBD и капсули на мекогел со растително масло. Капсулната обвивка од растителен материјал агар или желатин. Опремата за опрема ги исполнува сите современи барања за производство на мекотели за масло од ЦБД. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти know-how низ целиот свет. Единствена опрема Енкапсатор за производство на капсули на маслодајни маслени масло, капсулација на маслото во капакот на капсулите, пополнување на капсулното масло. Добиеното производство (капсули без споеви) го носи името - меки беспрекорни капсули со веган. Активно ја воведуваме новата технологија на капсула која овозможува да се прават капсули без производство на отпад кај производителите на нафта на ЦБД. Имајќи долгогодишно искуство во производство на вегански капсули, ние им помагаме на нашите клиенти до пуштање на готови производи. Еве пет фактори во преминот од добри компании во одлични: прво лице; второ лице; Трето лице; четврти - луѓе, а петтиот е народот. Целокупната оптоварена опрема што се користи во оваа технологија е произведена од нашата компанија и денес останува на повеќето достапна по цена во фармацевтскиот пазар на целиот свет. Контрола на влезните суровини.

НОВ БИЗНИС ЗА ПРИРОДАЕ НА НАЦИОТ НА ЦАБО

Тркалезната обвивка за капсули се прави од растителни суровини или желатин. Алги не Гмо. Органски. Веган. Агар-агар (или желатин), пластификатор, боење на храна, конзерванс, дестилирана вода. Технологијата прави капсули за масло од канабис без меур однатре. Маслото од канабис не оксидира долго време. Потрошувачот може да ја користи минималната доза во форма на мека капсула со гел што може да се земе во рака. Капсулите со масло од канабис може да се користат во молекуларната кујна и тесто за да се создаде WOW ефект. Капсули со мал круг мек гел може лесно да се проголтаат за деца, миленичиња, лица со здравствени проблеми. Форма на капсула ви овозможува да спакувате производи во плускавци, пластични шишиња, кесички од кесички, картонски кутии. Индивидуално пакување е можно за една капсула со масло од канабис. Во процесот на производство на капсули со мек гел, количината на отпад не е поголема од 1%. Ви овозможува да добиете максимален профит. Можноста да се добие во рамките на една капсула неколку видови масла од канабис. По направувањето на капсулите со мекгел мора да се исушат пред пакувањето. Време на сушење 4-5 часа. Според формулата, подгответе агар гел во реакторот, поврзете го цевководот со Екапсулаторот. Целиот живот е за управување со ризици, не исклучувајќи ризици. Потрошувачот може да ја користи минималната доза во форма на мека капсула со гел што може да се земе во рака. Резултирачките капсули на мекгели се тестираат за квалитет. Конечната фаза е пакувањето. Процесот на формирање на капсули е целосно автоматски. Времето работи 24 часа без запирање. Неопходно е да се провери квалитетот на маслото канабис и да се постави во резервоарот Encapsulator. Школка од мека капсула со гел изработена од алги. Пријателски веган и вегетаријанец. За региони со влажна и топла клима. Заштеда на енергија и немање отпад. Употреба на органски конзерванси безбеден. Голема точност на дозата на масло од канабис. Супер силна и минимално тенка капсула школка. Нова технологија на пазарот за канабис. Технололог масло од канабис. Маж или жена. Образование од областа на храна или фармацевтско производство. Контрола на пристигнати суровини. Подготовка на гел и товарење на масло од канабис.

НОВИ БИЗНИС НА КАНАНАБИСКА МАСНА МАСА

Безусловна предност на капсулацијата е висока ефикасност на линијата, употреба на ефикасни цени на суровините, отсуство на дефекти и недостаток на производствен отпад.
Тркалезната обвивка за капсули се прави од растителни суровини или желатин. Алги не Гмо. Органски. Веган. Агар-агар (или желатин), пластификатор, боење на храна, конзерванс, дестилирана вода. Технологијата прави капсули за масло од канабис без меур однатре. CBD масло не оксидира долго време. Целиот живот е за управување со ризици, не исклучувајќи ризици. Потрошувачот може да ја користи минималната доза во форма на мека капсула со гел што може да се земе во рака. Капсулите со масло од CBD може да се користат во молекуларната кујна и тесто за да се создаде ефектот WOW. Не е важно што продавате. Главната работа е клиентот да биде сигурен дека го решавате нивниот проблем. Капсули со мал круг мек гел може лесно да се проголтаат за деца, миленичиња, лица со здравствени проблеми. Форма на капсула ви овозможува да спакувате производи во плускавци, пластични шишиња, кесички од кесички, картонски кутии. Индивидуално пакување е можно за една капсула со зејтин масло. Во процесот на производство на капсули со мек гел, количината на отпад не е поголема од 1%. Ви овозможува да добиете максимален профит. Можноста за добивање во рамките на една капсула неколку видови масла на ЦБД. По направувањето на капсулите со мекгел мора да се исушат пред пакувањето. Време на сушење 4-5 часа. Според формулата, подгответе агар гел во реакторот, поврзете го цевководот со Екапсулаторот. Резултирачките капсули на мекгели се тестираат за квалитет. Конечната фаза е пакувањето. Процесот на формирање на капсули е целосно автоматски. Времето работи 24 часа без запирање. Неопходно е да се провери квалитетот на маслото cbd и да се постави во резервоарот Encapsulator. Школка од мека капсула со гел изработена од алги. Пријателски веган и вегетаријанец. За региони со влажна и топла клима. Заштеда на енергија и немање отпад. Употреба на органски конзерванси безбеден. Голема точност на дозата на нафта за cbd. Супер силна и минимално тенка капсула школка. Нова технологија на пазарот на ЦБД. Технололог зејтин масло.

МАРЈУВАНА МАСЛО СОСТАВ ЛЕР КАПСУЛНА ПРОДУКЦИЈА

Проверете ги првите примероци на капсули и прилагодете го гелот. Контрола на квалитетот пред пакување на капсули. Мажот. Технички вештини. Добар вид без очила. Внимание. Способност за ракување со машини и опрема. Подготовка на опрема за работа.Конекција на дополнителна опрема. Дејствува како оператор на опрема. Бизнис ризиците се преценети. Најголем ризик е да сфатите на 60-годишна возраст дека ќе мора да живеете на пензија до крајот на животот. Што не постои. Опрема за чистење и тестирање. Контролни параметри на влезните материјали. Подготовка на гел. Капсули за полнење со масло за готвење. Контролирајте ја вискозноста на гелот. Магацин на дојдовни материјали. Магацински на готови производи. Производство на капсула со масло од канабис. За да поставите прашање за производот за кој сте заинтересирани, користете го формуларот подолу. Поставување на целата производна линија. Енциклопетор и дополнителна опрема. Чистење на површината на капсулите. Подготовка на капсули за сушење. Лавици за поставување на капсули за време на сушење. Зачувување на саканата температура, раздвојување на влагата од воздухот, вентилација на воздухот. Визуелна контрола на квалитетот на готови капсули. Проверете ја тежината, дебелината на школка. Опрема за пакување подготвени капсули. Започнете бизнис со масло за канабис ширум светот. Ве покануваме на соработка какви било компании во сите земји во светот. Некакви прашања? Постави.

CBD OIL SOFT GEL CAPSULE PRODUCTION

Маж или жена. Образование од областа на храна или фармацевтско производство. Подготовка за гел и вчитување на маслото cbd. Проверете ги првите примероци на капсули и прилагодете го гелот. Контрола на квалитетот пред пакување на капсули. Мажот. Технички вештини. Добар вид без очила. Внимание. Способност за ракување со машини и опрема. Подготовка на опрема за работа.Конекција на дополнителна опрема. Дејствува како оператор на опрема. Опрема за чистење и тестирање. Контролни параметри на влезните материјали. Подготовка на гел. Капсули за полнење со масло за готвење. Контролирајте ја вискозноста на гелот. Магацин на дојдовни материјали. Магацински на готови производи. CBD производство на масло капсули. Поставување на целата производна линија. Енциклопетор и дополнителна опрема. Чистење на површината на капсулите. Бизнисот е остварување на сонот. Мразам луѓе кои мислат дека тоа се само пари. Подготовка на капсули за сушење. Лавици за поставување на капсули за време на сушење. Зачувување на саканата температура, раздвојување на влагата од воздухот, вентилација на воздухот. Визуелна контрола на квалитетот на готови капсули. Проверете ја тежината, дебелината на школка. Искрено се надевам дека нашата соработка ќе биде позитивна и продуктивна. Опрема за пакување подготвени капсули. Започнете cbd нафтен бизнис ширум светот. Ве покануваме на соработка какви било компании во сите земји во светот.

Технологии за капсули со мек гел
Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски
Формулар за нарачка

Јас, , ,

капсули со мек гел на епсулатор.

Мои детали за контакт:Коментар: