Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • Екапсулатор за масло од канабис за производство на капсули за масло од канабис, капсулирајќи го CBD масло. Производи од канабис од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.

Најнови производи за CBD

67%

Вести за масло од канабис

50%

Канабис Wellness

48%

Поддршка на легален канабис 420

40%

Тркалезни безшевни капсули за масло од канабис

Ние продаваме автоматска линија за капсулација CBD масло

cbd_oil_business

Единствена технологија на капсулирање на капсули за беспрекорни мебел со капсули за маслени CBD за муслимани,
веган, здрав начин на живот. Карактеристики на хардверот од 15,000 до 90,000 капсули на softgels на 1 час.
ВИДЕО ВИДОВИ >>

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули за масло од CBD и канабис. Код на отворен извор.
Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар.
СБД, канабис, коноп и # херални капсули со веганско масло. Капсуларната обвивка од алги материјал агар-агар.
Опремата ги исполнува сите современи барања за производство на CBD. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Нашата компанија произведува рентабилна и автоматска опрема за
производство на тркалезни безшевни капсули со масло внатре. Сега глобалниот бум во маслото од канабис и ЦБД.
Имаме опрема да направиме кружни капсули со CBD и масло од канабис со дијаметар од 3-6 мм. Ја покануваме вашата компанија да соработува. Бараме компанија која ќе ја продава во САД, Канада, Европа. Даваме ниска цена за дилерите. Исто така, вашата компанија може да купи многу опрема од нас и да ја изнајми во САД, Канада, Европа.

САТАЛОГ / Енкулатор за масло од канабис / Осврти на масло за канабис за стартување во деловна активност

Осврти на масло за канабис за стартување во деловна активност

Нашата компанија претставува пазар на технологија и опрема за производство на меки кружни безшевни капсули со желатин. Сите видови растителни масла и многу видови на животинска маст, може да се стават во тенка, но силна желатинозна обвивка. Што сигурно ја зачувува содржината долго време. Нашата технологија нема отпадни производи и е најефикасна по цена на готовите производи. Ако имате маснотии или животински маснотии, отколку да ја добиете нашата опрема и технологија, можете лесно да произведете околу капсули во форма со дијаметар од еден до десет милиметри..

Исто така, можете непречено да ја прилагодите тежината на капсулата на потребната. Atinелатинозна обвивка може да биде обоена во која било боја. За да започнете бизнис, треба да имате желба да произведувате капсули и мали простории. Специјалистот на нашата компанија ќе ви даде детален опис на карактеристиките на нашата опрема, ќе дава препораки за подготовка на вашите простории, ќе ви помогне да најдете опрема за прилагодување на суровините и ќе ве обучи да работите на тоа. Ние ја испраќаме опремата и ги делегираме нашите специјалисти на клиенти низ целиот свет.

Нашата компанија нуди опрема и технологија за производство на меки беспрекорни капсули. Во моментов имаме две капсули технологија на обвивка, ова е класична технологија на желатин и нова иновативна технологија на капсули-школки направени од растителен материјал. За нашите капсули користиме растителен материјал наречен Агар-Агар, ова е материјал базиран на алги. Технологијата ќе биде од интерес за производство на капсули за источниот пазар, за пазарот на арапските земји за муслимани, вегани и вегетаријанци, и каде и да не е потребна употреба на животинско желатин. Оваа технологија ја презентираме на глобалниот пазар, бидејќи ние сме единствената компанија која поседува таква технологија.

 

Цена: 18 000 долари

 • Информации ажурирани: 09/06/2021 година
 • На залиха
 • Број на преземени презентации во PDF: 140

Модел: Вести за индустрија канабис

 • Означено како: КУЛТУРА НА КАННАБИС КАНАНАБИС МАСЛА CBD OIL CBD SOFTGELS Доброста на ЦББ HEMP OIL ИНДИКА МЕДИЦИНА МАРЈУВАНА THC EDIBLES

Услови за нарачка и набавка на опрема

 1. Време на производство за опремата под нарачката е 30 дена. Достапен GMP модел.
 2. Технички специјалист на компанијата доаѓа за обука на клиенти. Периодот на обука, инсталација и стартување е 5 дена.
 3. Ние обезбедиме информации за технологија, купување на материјали и резервни делови.
 4. Гаранцијата за опрема е 24 месеци, ние нудиме пост-гарантна услуга 24/7.
 5. Формули со отворен извор можат да бидат променети од страна на клиентите според нивна дискреција. Не авторски хонорари се задолжителни.
 6. Имаме демонстрација опрема за презентации во нашата канцеларија.
 7. Willе организираме испорака до која било земја во светот од воздух или море. Да ви помогнеме во извршувањето на документите.

Оваа опрема и технологија се развиваат во Европа. Ние произведуваме овие кампулатори во семејната фабрика според сите европски стандарди за квалитет. Производите што ги произведуваме повеќе од 2 години немаат аналози. Најприфатливи цени.
Ние користиме електрични уреди, пумпи, силиконски цевки - изработени во Италија, Германија, Кореја.
Ние користиме не'рѓосувачки челик AISI 316, 304 во нашето производство.


Гледајте видео на Интернет

ВИДЕО ВИДЕО ЗА КАНАНАБИС, ХЕМП, МАРИЈУАНА, ЦБД, ТЦ:

Нашата услуга и услуги на клиентите

Willе направам кратка презентација на нашата линија за да ви кажам за секоја единица и секој дел од опремата во нашата автоматска линија. Ова е загреан резервоар со мешалка во која го подготвуваме гелот. Сега гледам на електричен мотор со лопати инсталирани внатре, моторот ја меша обемот на гел што го подготвуваме со лопати. Овој загреан резервоар со мешалка има водена јакна и термичка заштита, што помага да се одржи температурата за да не се загрева воздухот во просторијата. Системот на прозорци за набудување, систем за осветлување. Од нашиот резервоар, гелот се испумпува преку специјални црева за греење до резервоарот во кампулаторот и преку цревото за враќање се враќа назад во нашиот резервоар. Ова е направено со цел да се одржи високата температура на гелот во нашиот реактор во секое време. Работиме со Агар-Агар што бара температура повеќе од плус 90 степени Целзиусови. Ако имаше само едно загреано црево, тогаш материјалот однатре ќе се олади и ќе го блокира гелот да се движи. Затоа, го креваме материјалот во резервоарот на кампулаторот користејќи едно црево и го исфрламе вишокот гел назад во нашиот котел преку второто црево. Овој електричен кабинет ја регулира температурата на греење на нашите загреани црева, исто така ја регулира брзината на хранење на гел на нашиот резервоар на врвот и уредот со кој се регулира температурата на гелот што го направивме, како и брзината на вртење на лопати . Сè што влегува во нашиот кампулатор преку загреани црева. Еве ја GMP-верзијата на нашиот кампулатор, изработена целосно од нерѓосувачки челици.

Сите агли се заоблени, обезбедувајќи лесно чистење и миење во согласност со GMP стандардите. Запечатувањето на нашата комора го елиминира навлегувањето во сите видови на загадувачки честички. Во внатрешноста на комората има термоизолационен материјал. Одржува одредена температура. Сега ќе ви кажам за дизајнерските карактеристики на GMP-капсулаторот. На горниот панел има систем за контрола. Постојат контроли на температурата за транспорт, масло, гел и масло што се става во капсулата. Сега е прикажана температурата на околината, но кога го програмираме нашиот кампулатор да работи, ги поставуваме температурите со кои сакаме да работиме. Ако вашиот материјал, маслото или животинската маст, потребно е да ги загреете нашите резервоари, кои се наоѓаат на задниот дел од кампулаторот, исто така, имате систем за вода со јакна, водена бања, која ќе ги загрее материјалите. Сега користиме контроли со голема прецизност кои овозможуваат прилагодување на брзината на движење на материјалите во нашиот систем. Тоа значи дека специјалните пумпи ја регулираат стапката на хранење на материјалот што станува капсуларна обвивка и материјалот што е сместен во капсулите. Ова значително ја подобрува точноста на дозирањето. Поставувајќи одредени показатели на уредите денес, можете да го стартувате во истиот режим следниот ден и да ги репродуцирате сите. За да го видиме процесот на работа со капсулаторот и формирање на капсули, користиме специјални стробоскопски ламби кои ни покажуваат што се случува кога формираме капсули благодарение на нивната лесна пулсираност.

Капсулите се движат со многу голема брзина, повеќе од 24 капсули во секунда и изгледаат невидливи, но кога ќе го вклучиме стробоскопот, ни дава можност да видиме како се формираат капсулите. Сега производството на капсули не е во тек, јас само ќе ви покажам како работи. Можете исто така да го префрлите режимот на осветлување на внатрешната камера за да го видите целиот процес. Подоцна ќе направиме видео клип на кој е прикажана опремата што работи. Заоблените агли овозможуваат лесно чистење, што одговара на GMP стандардот. Нерѓосувачки челик е внатре и надвор. Овој материјал е погоден за производство на храна и фармацевтски производи. Можете лесно да добиете дозвола за користење на оваа опрема во вашиот објект. Во долниот дел на комората е системот за ладење на транспортното масло. Внатре има специјална кутија со двоен wallид, каде што течноста за ладење се пумпа со пумпа и целото транспортно масло се лади во оваа кутија. Доколку е потребно, оваа единица може лесно да се одвои, исцеди и чисти внатре. Внатрешните агли на оваа кутија се исто така радијални, што ги прави лесни за миење. Само што ви го покажав дизајнот на овој сад за ладење на маслото за транспорт. Држам сличен сад. Ова е двоен ,ид, не'рѓосувачки челик со радијални агли, во кој течноста за ладење се храни по внатрешните wallsидови. И тука е транспортното масло. Интензивното ладење се случува овде.

Оние што ја познаваат нашата опрема и виделе претходни дизајни, ќе го ценат ова техничко решение. Благодарение на специјалните силиконски армирани црева добиваме производи со висок квалитет. Лесно се расклопуваат, тие се многу меки. Еве, гледате, ги извртувам сега. Во исто време тие се сертифицирани, тие имаат европски сертификат и ние ги инсталираме во нашиот кампулатор. Ние сме два резервоари во нашиот инкулатор. Едната е за маслото или рибиното масло што сакате да ја пополните капсулата. Гелот е во другиот сличен резервоар од 18 литри. Системот во капакот е дизајниран на таков начин што континуирано снабдување со гел или материјал за капсулација се обезбедува на нашите резервоари во текот на целата 24-часовна работа на опремата. Вреди да се спомене квалитетот на овој резервоар. Целосно е во согласност со GMP барањата. Има полукружно дно и радиус, кои овозможуваат чистење и миење на овие резервоари внатре и надвор. Оние што ги виделе нашите претходни тенкови, ќе бидат изненадени од напредокот што го направивме во овој поглед. Направивме и пригодни странични рачки за отстранување и ставање на резервоари исполнети со гел и материјал во нашиот капак. Ова е исто така многу погодно и го исполнивме барањето на нашите клиенти да го направат овој процес што е можно поудобен. Уште еднаш ќе покажам како гелот се храни од нашиот резервоар за греење, од нашиот сад со мешалка до опремата. Ве молиме имајте предвид дека две црева излегуваат, едно оди во резервоарот и едно од истиот резервоар се враќа во нашиот реактор. Еве ги врските.

Исто така, имајте во предвид дека од задната страна направивме целосна заштита од контакт со врелиот материјал на водената бања, односно го изолиравме и направивме заштитен панел од не'рѓосувачки челик. На задната страна има систем на компресор и систем за ладење на транспортно масло, покриен е со заштитно затворање за безбедност. Перфорираните дупки овозможуваат да се олади циркулацијата на воздухот и да се одржи одредена температура на пумпите и друга опрема, која се наоѓа во задниот дел. Електричниот кабинет е исто така изработен од не'рѓосувачки челик, во кој се наоѓаат сите наши електронски уреди. Би сакал да истакнам дека сите компоненти се направени во Германија. Контролори на фреквенција, разни електронски компоненти исполнуваат високи побарувања на европскиот пазар на опрема. CAPSULESFORYOU.COM ве поканува во нашиот изложбен салон каде можеме да демонстрираме работење на нашата опрема. Ние секогаш сме среќни што ве гледаме. Отворени сме за сите и со задоволство ќе ви покажеме како работи нашата опрема. Вие сте добредојдени да контактирате со нас во секое време.

Технички спецификации

Покрај технологијата, развивме и автоматска линија за капсулација која овозможува производство на овие производи. Ние ја развивме нашата автоматизирана линија, која е целосно изработена од не'рѓосувачки челик, обезбедувајќи почитување на стандардите за GMP стандардите. Можете лесно да потврдите и потврдите таква опрема во вашиот производствен капацитет и да ја користите за производство на производи со ист квалитет како и лидерите на пазарот. Нашата компактна автоматска линија е единствена понуда. Денес нема аналогна опрема на пазарот на капсули во однос на трошоците или перформансите или уникатноста на составот и материјалот на обвивката..

Ние сме единствената компанија што го постигна тоа. Многу важни делови од нашата опрема имаат европски сертификат, што е многу важно за клиентите од Европа, САД и Канада. Ние користиме кинески изработен реактор за производство на гел, но ова е единствената фабрика што ја најдовме во Кина што може да произведе опрема овластена во Европа. Самиот екапсатор е целосно произведен од нашите вработени и нашите работници во производниот објект во Минск, Белорусија. Ние внимателно ја тестираме секоја машина пред да ја испратиме до клиенти. Со тоа се гарантира обработливост на оваа опрема за 200%. Исто како и пред секој од нашите клиенти, да има можност да го покани нашиот прилагодувач да го посети нивниот објект, во рок од 5 дена тој ќе нарача и постави опрема за обука на персоналот и ќе даде совети и препораки за тоа како да ја користиме опремата. Јас сум многу горд на резултатот што го постигнавме заедно со мојот тим.

Зад грб се годините на истражување на работата на нашите дизајнери и инженери на процеси, досега ниту една друга компанија не нуди вегетаријански капсули. Ова е многу интересен производ. Се надевам дека ќе ги цениме нашите напори да станат наши клиенти и да ја градат својата деловна активност заедно со нас. Не двоумете се да ме контактирате. Со задоволство ќе одговорам на кое било од вашите прашања. Се најдобро! Јас сум Роман Цибулски.

Технологија и опрема за производство на меки капсули за беспрекорен беспрекорен желатин. Сите видови растителни масла и многу видови на животинска маст, може да се стават во тенка, но силна желатинозна обвивка. Што сигурно ја зачувува содржината долго време. Нашата технологија нема отпадни производи и е најефикасна по цена на готовите производи. Имате маснотии или животински маснотии, отколку да ја добиете нашата опрема и технологија можете лесно да произведувате околу капсули во форма со дијаметар од еден до десет милиметри. Исто така, можете непречено да ја прилагодите тежината на капсулата на потребната. Atinелатинозна обвивка може да биде обоена во која било боја. За да започнете бизнис, треба да имате желба да произведувате капсули и мали простории. Специјалистот на нашата компанија ќе ви даде детален опис на карактеристиките на нашата опрема, ќе дава препораки за подготовка на вашите простории. Помогнете да најдете суровини, да ја прилагодите опремата и да ве обучувате да работите на тоа. Ние ја испраќаме опремата и ги делегираме нашите специјалисти на клиенти низ целиот свет. Нашата компанија нуди опрема и технологија за производство на меки беспрекорни капсули. Во моментов, имаме две капсули технологија на обвивка, ова е класична технологија на желатин и нова иновативна технологија на капсули-школки направени од растителен материјал. За нашите капсули користиме растителен материјал наречен Агар-Агар. Ова е материјал базиран на алги.

Дополнителни информации

Технологијата ќе биде од интерес за производство на капсули за источниот пазар, за пазарот на арапските земји, за муслиманите, веганите и вегетаријанците, и каде и да не е потребна употреба на животинско желатин. Оваа технологија ја презентираме на глобалниот пазар бидејќи сме единствената компанија која поседува таква технологија. Покрај технологијата, развивме и автоматска линија за капсулација која овозможува производство на овие производи. Ние ја развивме нашата автоматизирана линија, која е целосно изработена од не'рѓосувачки челик, обезбедувајќи почитување на стандардите за GMP стандардите. Можете лесно да ја потврдите и потврдите таквата опрема во вашиот производствен капацитет и да ја користите за производство на производи со ист квалитет како лидерите на пазарот. Нашата компактна автоматска линија е единствена понуда. Денес, не постои аналогна опрема на пазарот на капсули, во однос на трошоците или перформансите, или уникатноста на составот и материјалот на обвивката. Ние сме единствената компанија што го постигна тоа.

Сведоштва за клиенти

Леле ова е прилично кул, дали е можно да се добијат повеќе информации? Д-р Мајкл Хелер (Линкедин)

Дали некој продавач всушност купил оној во САД што може да ги провери машината и квалитетот? Марк Нормандеау (Линкедин)

Колку мала топка може да направи машината? Енди Клајн (Линкедин)

Кои се некои од придобивките што ги има агарот над капсулите засновани со желатин ? Jayеј Карнахан (Линкедин)

Многу информативни и интересни во областа на развојот и микрофон на Softgels особено транспарентни. Навистина одлични информации за истражување и развој на бизнис за иднината. Во однос на г. Роман и професорот Борисов. Шивкумар Далчанд Кесарвани (Линкедин)

Подобро би било да имате или да го произведувате маслото сами и да го направите производот од А до З. Исто така, можете да ги контролирате концентрациите подобро. Би ми правел повеќе смисла ако сакав да направам толку здрав производ. Руди Герлах (Линкедин)

Те молам ДМ ми ја презентацијата и ти благодарам што го составивте ова. Стивен ДуБосе (Линкедин)

Возбудлива технологија! Најела Скот (Линкедин)

Ова видео покажува точно зошто ни треба регулатива во индустријата. Кевин Галагер (Линкедин)

Здраво Роман, имам клиент во Нов Зеланд. Може ли да им ја продадам машината на нив? Јусу Ким (Линкедин)

Интересно, би сакал да ги истражам можностите за заедничка соработка. Toе ви испратам ДМ за повеќе информации. Карлос Хавиер Ривера (Чарлс) (Линкедин)

Сакам да нарачам на Основната машина да направам CBD гелови капачиња и доставени до 6329 State Road 54, New Port Richey, FL 34653 USA. Ви благодарам. Гари Даливал, М. (Линкедин)

Знам дека е лудо, тешко време во моментов, и сите се обидуваме да ги задржиме главите над вода. Сакав да ви допрам, бидејќи имаме големо искуство и резултати во работењето во индустријата Канабис и ЦБД. Нашиот систем им помага на деловните активности како што се твоите да го наполнат својот гасовод со потенцијални клиенти, без да остават удобност на вашиот дом со користење на Facebook / Instagram Ads. Роберт Ривера (Линкедин)

Здраво Роман! Ние сме сопствена продавница за не'рѓосувачки измислици и видов дека користите сопствени вградени реактори во вашиот процес. Бев curубопитен кој ги прави вашите тенкови и миксери за вашето решение за капсулација? Троја Ханчеј (Линкедин)

Здраво Роман, добивме нов објект, не сме сигурни дали сè уште ќе правиме големи набавки. Но, сакав да добијам повеќе информации од вас. Штом ја имаме машината, какви состојки / материјали ќе ни требаат покрај маслото CBD. Мајкл Хамер (Линкедин)

Здраво Роман, дојдовте како предлог со кого LinkedIn мисли дека треба да се поврзам. Среќен сум затоа што сега широко работам во CBD индустријата и мислев дека можеби ќе можеме да најдеме некои можности за вмрежување. Дан Ликтра - LIONs ™ решенија за исплата на CBD и Коноп (Линкедин)

 

Технологии за капсули со мек гел

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
WhatsApp / Viber: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски

Формулар за нарачка

Јас, , ,

прегледи на масло за канабис за старт бизнис.

Мои детали за контакт:Коментар: