Нова технологија и опрема за капсулирање на CBD масло

 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.
 • THC масла за инкапсулатор за производство на капсули со маслени THC, оптоварувајќи thc нафта. Капсули со THC производи од масла, пенкала за пареа, преливи, џвакања и многу повеќе.

Најнови производи за CBD

45%

Нафтена индустрија THC

55%

Нафтена заедница THC

79%

THC масло 420

56%

Придобивки од нафта со THC

Ние продаваме автоматска линија за капсулација CBD масло

cbd_oil_business

Единствена технологија на капсулирање на капсули за беспрекорни мебел со капсули за маслени CBD за муслимани,
веган, здрав начин на живот. Карактеристики на хардверот од 15,000 до 90,000 капсули на softgels на 1 час.
ВИДЕО ВИДОВИ >>

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули за масло од CBD и канабис. Код на отворен извор.
Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар.
СБД, канабис, коноп и # херални капсули со веганско масло. Капсуларната обвивка од алги материјал агар-агар.
Опремата ги исполнува сите современи барања за производство на CBD. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Нашата компанија произведува рентабилна и автоматска опрема за
производство на тркалезни безшевни капсули со масло внатре. Сега глобалниот бум во маслото од канабис и ЦБД.
Имаме опрема да направиме кружни капсули со CBD и масло од канабис со дијаметар од 3-6 мм. Ја покануваме вашата компанија да соработува. Бараме компанија која ќе ја продава во САД, Канада, Европа. Даваме ниска цена за дилерите. Исто така, вашата компанија може да купи многу опрема од нас и да ја изнајми во САД, Канада, Европа.

САТАЛОГ / ГМП резервоар за загревање / ГМП резервоар за загревање

ГМП резервоар за загревање

Опрема за капсулирање на THC масла и масти во капсули со мека желатин или агар. Резервоар за гел. Подготовка на гелот за 1 ден на работа. Производство гел за меки беспрекорни желатински или агари меки гелови капсули. Само оние кои ќе можат да се концентрираат на единствена задача долго време, ќе можат да постигнат вистински успех. Ние секогаш сме подготвени да помогнеме и да одговориме на вашите прашања. Технологијата што ја нудиме, каде што течната желатинозна маса се користи како школка на идната капсула, а добиените капсули се меки, беспрекорни, сферични. При користење на оваа технологија, можно е да се прилагоди дебелината на theидот на желатин или агар школка, дијаметарот на готовиот и волуменот на полнење на капсулата со меки гелови од желатин или агар. Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме на сите ваши прашања. Не можете да направите избор? Поставете го експертот прашање! Подготвени капсули со желатин со желатин или агар може да се обојат во различни бои, за ова, при подготовка на течна желатинозна или агарна маса, се додава боење на храна. Процентот на брак е намален на рекордни 0,8-1%. Нашиот онлајн оператор ќе ви помогне при изборот. Без производство на отпад. Нашите специјалисти ќе го обучуваат вашиот персонал. Willе го спроведеме првото лансирање на линијата до готовиот производ. Употребата на опрема и технологија ќе ви овозможи во најкусо време да воспоставите ослободување на нов вид производ во капсула со меки гелови од желатин или агар. Дадете детални упатства за поставување на капсулата. Пред испорака, машините се тестираат во производство. Нашиот онлајн оператор ќе ви помогне при изборот. Загарантирана е комплетноста и работниот капацитет. Ние одржуваме залихи на делови и потрошен материјал во магацин. За да имате информации за донесување одлука, пишете ни. Ние ќе одговориме на сите ваши прашања.

Цена: 14.000 американски долари

 • Информации ажурирани: 09/06/2021 година
 • На залиха
 • Број на преземени презентации во PDF: 95

Модел: ГМП резервоар за загревање

 • Означено како: CBD GUMMIES CBD OIL CBD SOFTGELS Доброста на ЦББ ХЕМП ЦВЕЕ МЕДИЦИНА МАРЈУВАНА THC EDIBLES ТЕЦ масло

Услови за нарачка и набавка на опрема

 1. Време на производство за опремата под нарачката е 30 дена. Достапен GMP модел.
 2. Технички специјалист на компанијата доаѓа за обука на клиенти. Периодот на обука, инсталација и стартување е 5 дена.
 3. Ние обезбедиме информации за технологија, купување на материјали и резервни делови.
 4. Гаранцијата за опрема е 24 месеци, ние нудиме пост-гарантна услуга 24/7.
 5. Формули со отворен извор можат да бидат променети од страна на клиентите според нивна дискреција. Не авторски хонорари се задолжителни.
 6. Имаме демонстрација опрема за презентации во нашата канцеларија.
 7. Willе организираме испорака до која било земја во светот од воздух или море. Да ви помогнеме во извршувањето на документите.

Оваа опрема и технологија се развиваат во Европа. Ние произведуваме овие кампулатори во семејната фабрика според сите европски стандарди за квалитет. Производите што ги произведуваме повеќе од 2 години немаат аналози. Најприфатливи цени.
Ние користиме електрични уреди, пумпи, силиконски цевки - изработени во Италија, Германија, Кореја.
Ние користиме не'рѓосувачки челик AISI 316, 304 во нашето производство.


Нашата услуга и услуги на клиентите

Ние ја продаваме линијата за опрема за производство на капсули со мек гел нафта THC. Код на отворен извор. Бесплатни патент Нема ограничувања. Нема аналози. Слободно Суровините се достапни на отворениот пазар. Капсули на THC и растително масло од мебелгел. Капсулната обвивка од растителен материјал агар или желатин. Ако имате какви било прашања, Ве молиме контактирајте не. Дефинитивно ќе им одговориме. Опремата за опрема ги исполнува сите современи барања за производство на масленици за нафта THC. Нашиот онлајн оператор ќе ви помогне при изборот. Учење чекор по чекор. Совети и помош при започнување бизнис. Ние им нудиме на нашите клиенти know-how низ целиот свет. Единствена опрема Енкапсатор за производство на капсули со маслжели од маслото, капсулација на маслото во капакот на капсулите, полнење на капсулното масло. Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме. Нашиот онлајн оператор ќе ви помогне при изборот. Добиеното производство (капсули без споеви) го носи името - меки беспрекорни капсули со веган. Активно ја воведуваме новата технологија на капсула која овозможува да се прават капсули без отпад од производство кај производителите на нафта. Имајќи долгогодишно искуство во производство на вегански капсули, ние им помагаме на нашите клиенти до пуштање на готови производи. Целокупната оптоварена опрема што се користи во оваа технологија е произведена од нашата компанија и денес останува на повеќето достапна по цена во фармацевтскиот пазар на целиот свет. Безусловна предност на капсулацијата е висока ефикасност на линијата, употреба на ефективни цени на суровините, отсуство на дефекти и недостаток на производствен отпад. За да имате информации за донесување одлука, пишете ни. Ние ќе одговориме на сите ваши прашања.
Тркалезната обвивка за капсули се прави од растителни суровини или желатин. Алги не Гмо. Органски. Веган. Со задоволство ќе ве видиме меѓу нашите среќни клиенти. Агар-агар (или желатин), пластификатор, боење на храна, конзерванс, дестилирана вода. Технологијата прави капсули за масло од канабис без меур однатре. Маслото THC не оксидира долго време. Потрошувачот може да ја користи минималната доза во форма на мека капсула со гел што може да се земе во рака. Бизнисот е остварување на сонот. Мразам луѓе кои мислат дека тоа се само пари. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас. Капсулите со масло од THC може да се користат во молекуларната кујна и тесто за да се создаде ефектот WOW. Капсули со мал круг мек гел може лесно да се проголтаат за деца, миленичиња, лица со здравствени проблеми. Форма на капсула ви овозможува да спакувате производи во плускавци, пластични шишиња, кесички од кесички, картонски кутии. Индивидуално пакување е можно за една капсула со маслото THC. Во процесот на производство на капсули со мек гел, количината на отпад не е поголема од 1%. Ви овозможува да добиете максимален профит. Можноста за добивање во рамките на една капсула неколку видови масла. По направувањето на капсулите со мекгел мора да се исушат пред пакувањето. Некакви прашања? Постави Време на сушење 4-5 часа. Според формулата, подгответе агар гел во реакторот, поврзете го цевководот со Екапсулаторот. Резултирачките капсули на мекгели се тестираат за квалитет. Конечната фаза е пакувањето. Процесот на формирање на капсули е целосно автоматски. Не можам да одлучам? Побарајте совет од нашите оператори преку Интернет. Ако сте претприемач и не сте згрешиле, тогаш не сте претприемач. Времето работи 24 часа без запирање. Неопходно е да се провери квалитетот на маслото THC и да се постави во резервоарот Encapsulator. Школка од мека капсула со гел изработена од алги. Пријателски веган и вегетаријанец. За региони со влажна и топла клима. Заштеда на енергија и немање отпад. Употреба на органски конзерванси безбеден. Голема точност на дозата на нафта. Супер силна и минимално тенка капсула школка. Нова технологија на пазарот THC. Не е важно што продавате. Главната работа е клиентот да биде сигурен дека го решавате нивниот проблем. Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме. Технололог THC масло. Маж или жена. Образование од областа на храна или фармацевтско производство. Контрола на влезните суровини. Подготовка на гел и вчитување на маслото thc. Проверете ги првите примероци на капсули и прилагодете го гелот. Контрола на квалитетот пред пакување на капсули. Мажот. Технички вештини. Добар вид без очила. Внимание. Способност за ракување со машини и опрема. Подготовка на опрема за работа. Поврзување на дополнителна опрема. Дејствува како оператор на опрема. Опрема за чистење и тестирање. Погледнете го списокот на најуспешните луѓе на планетата и сметајте колку од нив ја држат „позицијата“. Нула. Ништо. Ниту еден. Тие воспоставуваат деловни активности и сами создаваат позиции. Најуспешните луѓе на нашата планета имаат идеи, а не позиции. Контролни параметри на влезните материјали. Подготовка на гел. Капсули за полнење со масло за готвење. Контролирајте ја вискозноста на гелот. Магацин на дојдовни материјали. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас. Магацински на готови производи. Производство на капсули со масло од THC. Поставување на целата производна линија. Енциклопетор и дополнителна опрема. Чистење на површината на капсулите. Подготовка на капсули за сушење. За да успеете, или треба да ги промените вашите соништа или да ги подобрите своите вештини. Лавици за поставување на капсули за време на сушење. Зачувување на саканата температура, раздвојување на влагата од воздухот, вентилација на воздухот. Визуелна контрола на квалитетот на готови капсули. Проверете ја тежината, дебелината на школка. Престанете да се плашите од неуспех. Опрема за пакување подготвени капсули. Не можам да одлучам? Побарајте совет од нашите оператори преку Интернет. Започнете со бизнисот со нафта ширум светот. Ве покануваме на соработка какви било компании во сите земји во светот. За да имате информации за донесување одлука, пишете ни. Ние ќе одговориме на сите ваши прашања.

Технички спецификации

ГМП резервоар за загревање
GMP модел (сите делови на резервоарот се изработени од не'рѓосувачки челик AISI 316 304)
За подготовка на агар гел 50 Л / 13,21 гал
Температура на греење +100 С / 212 F
Форма на готови капсули: тркалезна, мека, лесна
Гел на агар со температура на греење максимум +100 C / 212 F.
Том 50/100 литри / 13,21 гал / 26,41 гал
Ротирачки мешалка за мешавина од гел
Следење на температурата
Систем за контрола на електричното греење
Агар на температура на греење и желатин гел макс +100 C / 212 F
Нерѓосувачки челик AISI 304&316
Специјална пумпа за гел
Загревани црева 2 парчиња х 3 метри
Мобилни електрични плакари
Напојување: 110/220 / 380V (по избор за различни земји)
За да ви биде полесно да донесете одлука, пишете ни.
Севкупни димензии: 600x1450mm / 23,62 × 57,08 инчи.
Тежина: 200 кг / 440,92 фунти.
Тежина на испорака: 250 кг / 551,16 фунти.
Само оние кои ќе можат да се концентрираат на единствена задача долго време, ќе можат да постигнат вистински успех.

Дополнителни информации

Оваа единица за растворање на температура на желатин може да се користи во комбинација со лабораториска машина за капсулирање на мека желатин за да се обезбеди течност од желатин за правење мека капсула со желатин. Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме на сите ваши прашања. Резервоарот има запечатена структура со три слоја. Електричното греење се користи за контрола на температурата, повеќеслојното сечило за шант се користи за агитација. пневматски транспортер систем за напојување се користи за растворање на течноста од желатин, Карактеризирана со двојна функција на растворање на течноста од желатин и хоризонтално хранење, резервоарот има својство на постојан пренос, флексибилен погон, лесна рачка и безбедна работа. Некакви прашања? Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме. Може да се користи во растворање на мала количина на желатин или мешање на желатини со различни столбови во лабораторијата, или заеднички да работи со мала мека машина за притискање на желатинска пилула и машина за капење пилули. Технички параметри. Барање GDU (брод, барел) е произведен за да биде во согласност со Q / WRJO1-2002 и другите технички стандарди. Идеите се најевтиниот производ… Но, многу е ограничен бројот на луѓе кои можат да имплементираат идеи и да заработат пари од нив. Ако сте претприемач и не сте згрешиле, тогаш не сте претприемач. Формулацијата за обработка на GDU е во согласност со хигиенскиот стандард G89684-88 за контејнери за храна од не'рѓосувачки челик и производи од маса. Внатрешната структура на резервоарот е изградена и испитана усогласеност со JB / T4735-1997 Спецификација за контејнер за нормален притисок со жичен челик. Параметри - Вакуумски степен во садот: <0,08Mpa. Идеите се најевтиниот производ… Но, многу е ограничен бројот на луѓе кои можат да имплементираат идеи и да заработат пари од нив. Пред секоја продажба има 3 пречки: нема потреба, пари, доверба. Не можам да одлучам? Побарајте совет од нашите оператори преку Интернет. Работен притисок во јакна: <0,09 mpa. Работна температура во садот: 0 ~ 100 ° C. Транспортен гранул, повеќе од 300CP. Печатното парче и прстенот на заптивка може да се користат повеќе од 3.000 постојани часови. Во изолациониот слој се користи полиуретански комплекс. Пишете ни и ние ќе бидеме среќни да одговориме на сите ваши прашања. Внатрешниот сад, јакна и изолациониот слој се изработени од # 304 не'рѓосувачки челик. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас. Нашиот онлајн оператор ќе ви помогне при изборот. Садот и сите негови делови од не'рѓосувачки челик се добро полирани. За да ви биде полесно да донесете одлука, пишете ни. Вакуумските системи за овој резервоар можат да се набават по сопствена волја на потрошувачите (достапните системи вклучуваат вакуумска пумпа за вода што нугнува 2BV2060 од 100L или 150L, ​​и вакуумска пумпа за вода прстен 2BV2061 од 200L). Со тоа што ќе ги ставите луѓето на прво место, никогаш нема да погрешите, дури и кога станува збор за правење пари. Бизнис ризиците се преценети. Најголем ризик е да сфатите на 60-годишна возраст дека ќе мора да живеете на пензија до крајот на животот. Што не постои. Оваа серија на машини се интегрира во електричното греење, автоматско следење на температурата, вакуум растворање на желатин и пневматски транспортер систем за хоризонтално хранење. Бизнисот е остварување на сонот. Мразам луѓе кои мислат дека тоа се само пари. Вкупната надморска височина е растојанието од тркалото од желатин до врвот на редуктор на моторот. Најлон универзално тркало на потпорната нога овозможува полесно движење, поедноставно работење и засилена безбедност. Ние секогаш сме подготвени да помогнеме и да одговориме на вашите прашања. Ако немате цел во животот, ќе работите за некој што има таков. Машината е опремена со вакуумски метар, мерач на притисок, ликвидметар, дигитален приказ на контрола на температурата и други инструменти за мерење и контрола. За да ви биде полесно да донесете одлука, пишете ни. Една цевка за полнење со двоглав материјал (Надворешен дијаметар D 25mm) е инсталирана на излезот од областа на празнење. Не мора да престанете кога некој ќе рече дека е лудо, затоа што кога луѓето велат дека е добро, тоа значи дека некој веќе го прави тоа.

Сведоштва за клиенти

Леле ова е прилично кул, дали е можно да се добијат повеќе информации? Д-р Мајкл Хелер (Линкедин)

Дали некој продавач всушност купил оној во САД што може да ги провери машината и квалитетот? Марк Нормандеау (Линкедин)

Колку мала топка може да направи машината? Енди Клајн (Линкедин)

Кои се некои од придобивките што ги има агарот над капсулите засновани со желатин ? Jayеј Карнахан (Линкедин)

Многу информативни и интересни во областа на развојот и микрофон на Softgels особено транспарентни. Навистина одлични информации за истражување и развој на бизнис за иднината. Во однос на г. Роман и професорот Борисов. Шивкумар Далчанд Кесарвани (Линкедин)

Подобро би било да имате или да го произведувате маслото сами и да го направите производот од А до З. Исто така, можете да ги контролирате концентрациите подобро. Би ми правел повеќе смисла ако сакав да направам толку здрав производ. Руди Герлах (Линкедин)

Те молам ДМ ми ја презентацијата и ти благодарам што го составивте ова. Стивен ДуБосе (Линкедин)

Возбудлива технологија! Најела Скот (Линкедин)

Ова видео покажува точно зошто ни треба регулатива во индустријата. Кевин Галагер (Линкедин)

Здраво Роман, имам клиент во Нов Зеланд. Може ли да им ја продадам машината на нив? Јусу Ким (Линкедин)

Интересно, би сакал да ги истражам можностите за заедничка соработка. Toе ви испратам ДМ за повеќе информации. Карлос Хавиер Ривера (Чарлс) (Линкедин)

Сакам да нарачам на Основната машина да направам CBD гелови капачиња и доставени до 6329 State Road 54, New Port Richey, FL 34653 USA. Ви благодарам. Гари Даливал, М. (Линкедин)

Знам дека е лудо, тешко време во моментов, и сите се обидуваме да ги задржиме главите над вода. Сакав да ви допрам, бидејќи имаме големо искуство и резултати во работењето во индустријата Канабис и ЦБД. Нашиот систем им помага на деловните активности како што се твоите да го наполнат својот гасовод со потенцијални клиенти, без да остават удобност на вашиот дом со користење на Facebook / Instagram Ads. Роберт Ривера (Линкедин)

Здраво Роман! Ние сме сопствена продавница за не'рѓосувачки измислици и видов дека користите сопствени вградени реактори во вашиот процес. Бев curубопитен кој ги прави вашите тенкови и миксери за вашето решение за капсулација? Троја Ханчеј (Линкедин)

Здраво Роман, добивме нов објект, не сме сигурни дали сè уште ќе правиме големи набавки. Но, сакав да добијам повеќе информации од вас. Штом ја имаме машината, какви состојки / материјали ќе ни требаат покрај маслото CBD. Мајкл Хамер (Линкедин)

Здраво Роман, дојдовте како предлог со кого LinkedIn мисли дека треба да се поврзам. Среќен сум затоа што сега широко работам во CBD индустријата и мислев дека можеби ќе можеме да најдеме некои можности за вмрежување. Дан Ликтра - LIONs ™ решенија за исплата на CBD и Коноп (Линкедин)

 

Технологии за капсули со мек гел

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Контактирај ме

CBD масло за инкапсулатор | Единствена опрема за производство на капсули со мек гел за масло од CBD со агарна обвивка. Капсули со масло од канабис

Г-дин Роман Цибулски

Главен извршен директор, Меки гелови капсули технологии копродукции, ограничено www.Capsulesforyou.com

Веб-страница: www.Capsulesforyou.com
Телефон: +375 29 308 00 00
WhatsApp / Viber: +375 29 308 00 00
Е-пошта: info@capsulesforyou.com
Скајп: РоманТсибулски

Формулар за нарачка

Јас, , ,

gmp загреан резервоар.

Мои детали за контакт:Коментар: